120

Devialet 120

Dizajn bez gubitaka zbog najkraće signalne putanje na svetu (manje od 4 inča između DAC-a i izlaznih konektora za zvučnike). Potpuna tišina, snažna emocija, muzika se pojavljuje ni iz čega jer odnos signala i šuma nema konkurenciju (> 130 dB). Apsolutna uverljivost boje tonova i zvučnosti instrumenata  budući da je harmonijska distorzija jedva merljiva (0,0005%). Distorzija prelaza je zanemarljiva (0,001%) što utiče na realnost pozornice ( separacija i raspored instrumenata). Izrazito prirodne brze dinamičke varijacije usled nepostojeće termalne distorzije.

Cena 4990€

Akcijska cena 3190€

pl2-gallery-1

Rega Planar 2/Carbon

Novi Planar 2 razvijan je tokom poslednje dve godine, zajedno sa nedavno predstavljenim planarom 3. Odlikuje se novom RB220 ručkom, koja je kombinovana sa najmodernijim delovima. Novi 24 -vatni motor niskog šuma, akrilna, laminirana plinta, potpuno novi centralni nosač i još mnogo toga. Svaki deo ovog inovativnog novog gramofona je dizajniran da prenese maksimalnu količinu podataka i detalja sa vaše kolekcije vinila.

Testovi i nagrade:

http://www.whathifi.com/rega/planar-2/review

http://www.the-ear.net/review-hardware/rega-planar-2-turntable-arm-and-cartridge

http://www.rega.co.uk/uploads/hfc-415-gt-turntables-reprint-rega-low.pdf

http://www.rega.co.uk/uploads/hfc-413-rega-planar2-reprint-low.pdf

http://thevinylfactory.com/features/turntable-review-rega-planar-2-rp2/

Cena Planar 2/Carbon 490€

Akcijska cena 420€

planar-3-black-offside-with-mat-gallery

Rega Planar 3/Elys2

Zameniti više puta nagrađivan i pet puta proglašen za What Hi-Fi? proizvod godine (RP3) ne može se biti lak zadatak. Reginom timu dizajnera, na čelu sa Royem Gandyjem, bile su potrebne dve godine da razvije novi ,,Planar 3″, obimnim redizajniranjem čuvenog modela. Regin tim je neumorno radio na poboljšanju svakog aspekta ovog modela gramofona, nudeći bolju ergonomičnost, uslužnost i ono što je najbitnije, zvučne performanse. Novi ,,Planar 3″ je novi gramofon za 2016. koji je preuzeo više od dve komponente sa prethodnog modela.

Testovi i nagrade:

http://www.whathifi.com/rega/planar-3elys-2/review

http://www.rega.co.uk/uploads/hfc-411-indepth-rega-reprint-low.pdf

http://www.the-ear.net/review-hardware/rega-planar-3-elys2-turntable-arm-and-cartridge

https://www.avforums.com/review/rega-planar-3-turntable-review.12586

 

Cena Planar 3/Elys2 790€

Akcijska cena 710€

RP6

Rega RP6/Exact

RP6 je dizajniran i inženjerski obrađen  za postizanje vrhunskih performansi. Odličan kvalitet izrade, pouzdanost i jednostavno rukovanje su odlike ovog gramofona. RP6 je opremljen sa ručno sklopljenom RB303 ručkom,  preciznim glavnim nosačem i 24V motorom niskih vibracija i šuma, koji je posebno ručno naštimovan da bi se redukovale vibracije. Minimalističan dizajn Rega RP6 i upotreba visokokvalitetnih komponenti obezbeđuju ovom gramofonu dugo trajanje.

Testovi i nagrade:

http://www.whathifi.com/rega/rp6exact/review

 

Cena 1450 €

Akcijska cena 990€

rp8-award

Rega RP8

Gramofon koji uznosi Rega dizajnersku filozofiju dalje nego ikad pre. Radikalno nova ploča napravljena je od tradicionalno korišćenog materijala, nov skup nosača ručke, motor od  24V kontrolisan ručno podešenim elektronskim izvorom energije i tradicinalna verzija skupa koji nosi jezgro kao kod Planar 9.Ovo su samo neke od odlika ovog zadivljujućeg novog gramofona dizajniranog da izvuče više muzike sa vašeg vinila nego ikada pre.

Testovi i nagrade:

http://www.soundstagehifi.com/index.php/2-uncategorised/834-auto-generate-from-title

http://www.audiophilia.com/reviews/2016/1/27/kae149c8clpmujiaz81h2tmcc5diuf

http://www.whathifi.com/rega/rp8apheta/review

http://www.6moons.com/audioreviews/rega3/1.html

http://www.hifiplus.com/articles/rega-rp8/

Cena 2190€

Akcijska cena 1750€

fantom

Devialet Phantom

Phantom je nova kategorija audio uređaja: on je implozivan (sa unutrašnjom reakcijom) sound centar. On menja način na koji slušate muziku, snagom i emocijama. Bilo gde u vašem domu. U srcu PHANTOM-a kuca ono što je Devialet učinilo najviše nagrađivanom kompanijom u istoriji audia: ADH Intelligence®. To je kombinacija poboljšanja analognog pojačala (klase A) sa snagom digitalnog pojačala (klase D). SAM Processing® tehnologija  je zatim upotrebljena za kontrolu zvučnika do perfekcije, stvarajući potpuno isti akustični pritisak koji je snimio mikrofon.

Cena 1690€

Akcijska cena 1290€

sarum-speaker

Chord Sarum Speaker Cable 2 x 2,5m.

Chord Sarum zvučnički kabl ima istu konfiguraciju kao i nagrađivani Signature zvučnički kabl. Sarum zvučnički kabl je terminisan sa našom testiranom, pozlaćenom 4mm-skom banana utičnicom. Uprkos očiglednoj jednostavnosti, ova utičnica se pokazala kao veoma dobra prilikom slepog slušanja, pruža veliku sigurnost prilikom podešavanja. Ovaj kabl takođe može biti opremljen ‘spade’ konektorima, i, ako je potrebno, BFA Camcon konektorima.

Cena 2900€ 2 x 2,5m.

Akcijska cena 1800€ 2 x 2,5m.

sarum-super-aray

Chord Sarum Super Aray Mains Cable

U potrazi za dobijanjem najboljih mogućih performansi od Sarum strujnog kabla, eksperimentisali smo sa raznim strujnim i IEC utičnicama, pre montaže visoko poštovanih pozlaćenih Furutech. Ne samo da smo bili veoma impresionirani ukupnim kvalitetom izrade, već su se u višesatnim testovima preslušavanja izdvojile kao utičnice koje daju najveći doprinos savršenom zvuku.

Cena 2300€

Akcijska cena 1390€

chord-signature-aray-main

Chord Signature ARAY Power Cable 1,5m.

Strujni kablovi su kao interkonekti. Ako se obrati pažnja na svaki aspekt dizajna i izrade, i na sve stvari koje čine mala ali značajna poboljšanja, postiže se nešto zaista posebno. Kombinacija novih konektora i nove konfiguracije ARAY provodnika znači da Signature ARAY strujni kabl ima mnogo više od poboljšanih performansi karakterističnih za Sarum strujni kabl. To je kao kad postoji šum koga niste svesni dok ne nestane, otkrivajući novi sloj detalja i dinamike.

Cena 840€

Akcijska cena 470€

c7es3-1

Harbeth Compact 7ES-3 Cherry Second hand

Svetski poznat HL – Compact 7ES-3 podiže ultra čistu Harbeth-ovu ekskluzivnu RADIAL2 cone tehnologiju na viši nivo izvodjenja, i širom svetskog tržišta bio je veoma uspešan za Harbeth. Novi ‘Open Weave’ visokotonac, novi interno dampingovani zidovi kabineta, i umanjena port tune frekvencija rezultirali su većom dinamikom i boljom „providnošću“. Ovaj zvučnk srednje veličine kombinuje prirodni zvuk sa darom za reprodukciju bilo kojeg tipa muzike od rock-a do opere, ili od jazz-a do folk-a.

Cena 2990€

Akcijska cena 2000€

chord-c-line

Chord C-line stereo RCA interconnect

Chord C-Line pripada rangu najboljih provodnika – stoji rame uz rame sa duplo skupljim interkonektima. Kvalitet njegove izrade je odličan, ali ono što je još važnije je da ima divan, otvoren zvuk sa dobrom frekvencijskom ekstenzijom, čvrstim basom i besprekornim srednjim i višim tonovima. Svi koji žele dobar interkonekt, a da pri tome ne moraju da opljakčkaju banku, toplo preporučujemo ovaj interkonekt – Hi-Fi World May 2015

Cena 60€

Akcijska cena 40€

Screen-Shot-2016-09-16-at-17.09.59-1080x761

Chord Clearway

Clearway provodnik se sastoji od više niti bakra bez primesa kiseonika, zaštićenih FEP-om visokih performansi. Geometrija provodnika se bazira na Chord ARAY patentu koji je razvijen iz Sarum Tuned ARAY. Jedinstven oklop funkcionalan je u širokom opsegu frekvencija i umanjuje mehaničke smetnje. Provodnici se nalaze u pažljivo dizajniranoj spoljnjoj košuljici, koja je fleksibilna i dodatno umanjuje mehanički šum.

Cena 130 €

Akcijska cena 110 €

shawline-main

Chord Shawline Analogue RCA interconnect

Shawline provodnik se sastoji od više niti posrebrenog bakra bez primesa kiseonika, zaštićenih PTFE-om (teflonom) visokih performansi. Jedinstven oklop funkcionalan je u širokom opsegu frekvencija i umanjuje mehaničke smetnje. Provodnici se nalaze u pažljivo dizajniranoj spoljnjoj košuljici, koja je fleksibilna i dodatno umanjuje mehanički šum.

Cena 270 €

Akcijska cena 230 €

chord-clearway-digital-001-crop-cmyk_1_

Chord Clearway Digital

Posrebreni provodnici, PTFE izolacija kao i Chord VEE3 konektori cine da ovaj kabl izuzetno verno prenosi signal. Primenjeni su ARAY dizajn provodnika koji smanjuju interferenciju kao i refleksiju unutar kabla.

Cena 130€

Akcijska cena 99€

rega-p1-no-platter-side

Rega Planar 1/Carbon

Potpuno nov Rega Planar1 gramofon dizajniran i konstruisan da postigne izvanredne performanse koje su iznad svih očekivanja za proizvode u ovom rangu cena. Odličan kvalitet izrade, pouzdanost i lakoća upotrebe u jednom proizvodu koji Vam pruža potpun muzički ugođaj. Izostavljanje svih uobičajenih trikova omogućilo je proizvođaču da se koncentriše na troškove proizvodnje visoko kvalitetnih delova neophodnih za najpreciznije moguću reprodukciju zapisa.

Testovi i nagrade:

http://www.whathifi.com/rega/planar-1/review

http://www.audioadvisor.com/prodinfo.asp?number=REPL1

Cena 380€

Akcijska cena 299€

XLR-LEAD

Rega Balanced XLR Lead

Koristeći delove koje dizajnira Klotz, svetski poznat proizvođač kablova, Rega Balanced XLR  kombinuje ekstremno nisku kapacitivnost, dvostruku zaštitu i visoku stabilnost čime obezbeđuje izuzetne performanse i savršen spoj sa Rega ISIS CD plejerom i OSIRIS pojačalom. Kapacitivnost 75 pF/m, dvostruko obložen (bakarna spiralna zaštita), provodnik OFC: upletena bakarna žica, ekstrudirani unutrašnji PVC prekrivač, poprečni presek: 0.50mm², izolacija: PE 2 upletena para.

Cena 100€

Akcijska cena 50€

dac-r

Rega DAC-R

Rega DAC-R radi sa velikim entuzijazmom i energijom – ima dinamičnu lakoću, apsolutno ispunjenu detaljima; briljantno postiže balans jasnoće i energije i eksplicitno opisuje muzičku pozornicu. Rega DAC-R se potpuno angažuje oko svake vrste muzike do koje vam je stalo. U pogledu tajminga, ritmičke uverlivosti, dubine i prirodne muzikalnosti Rega DAC-R je nedostižan. Asinhroni USB 24/192 kao i daljinski upravljač su nove karakteristike u odnosu na svog prethodnika.

Testovi i nagrade:

http://www.rega.co.uk/uploads/dac-r.jpg

http://www.stereo.net.au/reviews/rega-dac-r/

 

Cena 790 €

Akcijska cena 590 €

snaic_2_0

NAIM Snaic

Naim Snaic je vrsta interkonekt kabla napravljena da pruzi idealnu provodljivost, induktivnost i kapacitivnost Naim uredjajima.

Cena 220€

Akcijska cena 120€

RB-78

Rega RB 78

Rega stručnjaci su veoma naporno radili kako bi iz nove serije zvučnica „izvukli“ još više performansi – generisanje vrhunskog zvuka i dinamičan kvalitet bez dodatnih troškova u odnosu na prethodnike. U Rega kompaniji su unapredili proizvodne metode korišćenjem novih, dostupnih tehnologija. Sve što Vi treba da uradite je da sednete i poslušate! RB 78 je zvučnica opšte namene dizajnirana da radi na 78 obrtaja.

Cena 79€

Akcijska cena 63€

carbon

Rega Carbon

Posle kratkog usviravanja, zvučnica Carbon otkriva da je jasno sposobna da osvetli muziku, vladajući esencijom. Ona pruža punu muzičku perspektivu sa ubedljivijom prezentacijom nego kod nekih kvalitetnih MC zvučnica. Dobra muzička pozornica u okviru koje su odlično definisane slike. Bas je ubedljivo čvrst, sa dovoljno energije i širine, dok je navođen jakim ritmičkim performansom sa odličnim tajmingom.

Cena 39€

Akcijska cena 29€

img-gallery-ear-hero

Rega Ear

,,Rega Ear je prekrasan na toliko puno nacina. Predivno je i stilski uraden i ima sve poželjne mogucnosti, uz zanosan zvuk koji vas ne ostavlja ravnodušnim, bez obzira na vrstu muzike. Cudesno prostran i širokogrud, napravice od slušanja doživljaj i užitak. Tonski neznatno naginje na toplu stranu, pa savršeno obraduje manje kvalitetne izvore – cak i iPad sjajno zvuci uz Rega Ear!“ Iz  Hi Fi News recenzije o pojačalu za slušalice Rega Ear

Cena 270€

Akcijska cena 190€

CrossLink-Speaker

Cardas Crosslink Speaker 2 x 2.5m.

Veoma je fleksibilan i lak. Crosslink ima EEA pamučni izolaciju otpornu na plamen, sa PVC plaštom, što ga čini deklarisanim za CL 2. Crosslink je odličan za kućni bioskop, zidnu ugradnju, automobilske i male kućne audio sisteme. Precnik .365″ O.D., EEA & Cotton dielectric. Golden Ratio, Concentric, Cross layed, O.F.C. conductors.

Cena 400€

Akcijska cena 240€