acu

Samo ime ACCUPHASE je nastalo kombinacijom prefiksa ˝ACCU˝ od reči ˝ACCURATE˝ (ispravan, tačan) i reči ˝PHASE˝ (faza,), koja je ujedno i najvažniji činilac u audio tehnologiji. Smatramo da ovo ime potpuno odgovara opisu naših proizvoda i da, ulazeći u najskrivenije dubine audio tehnologije, u potpunosti oslikava sve njihove kvalitete i važne karakteristike. Naša beskrajna težnja ka što boljem kvalitetu zahteva izuzetno visok stepen obrade i proizvodnje, što nas navodi da izbegavamo korišćenje sistema za masovnu proizvodnju. U skladu sa ovim stavom, limitiran je i obim proizvodnje, a Accuphaseovi proizvodi su dostupni u ograničenom broju, samo u specijalizovanim prodavnicama.Od samog početka, Accuphaseova ideja je bila da se ne prate modni trendovi na tržišu.Uredjaji su sami po sebi jedinstveni sa, akcentom na istinski visoku vrednost reprodukcije zvuka. Ovo su glavni razlozi zašto naši korisnici uživaju na duge staze.

CD plejeri FM Stereo Tuneri Integrisana pojačala Interkonekt kablovi Napajanja Pojačala snage Pretpojačala Zvučnice

Chord_logo

Kompanija Chord već 25 godina dizajnira, proizvodi i prodaje interkonekt i kablove za zvučnike. Proizvodi visokog kvaliteta koji se izrađuju po veoma visokim standardima, pružanje pomoći korisnicima na veoma visokom nivou i konstantno usavršavanje i praćenje tehnoloških napredaka su zajednički ciljevi svih zaposlenih u kompaniji. Svi kablovi koje prodaje kompanija Chord se dizajniraju u samoj kompaniji, i svi proizvodi, osim nekih izuzetaka, se sastavljaju i isprobavaju u samoj kompaniji, koja se nalazi u Wiltshite-u. 1986. godine kompanija je počela sa proizvodnjom i prodajom Chord Chrysalis interkonekt kablova koji su imali izvanredne karakteristike. Chord interkonekt i kablovi za zvučnike su veoma konzistentni, i bez obzira na to što su od tog vremena procesi proizvodnje napredovali, Chord je ostao veran svom izvornom kvalitetu.

Digitalni kablovi Interkonekt kablovi Strujni kablovi Video kablovi Zvučnički kablovi

CA-logo1

Clearaudiova filozofija kompanije je: ,,Uzmi najbolje i učini ga još boljim, tek tad je dovoljno dobro“. Peter Suchy je čovek vizionarskog karaktera i nezasite želje da svoje vizije pretvori u realnost; čovek koji ne prati trendove već ih stvara, koji postavlja nove standarde; čovek koji realizuje svoju filozofiju u proizvodima koji nose ime Clearaudio. Peter Suchy je takva ličnost i više od čoveka koji stoji iza proizvoda, njegova posvećenost i emocija znači da je njegova duša ugrađena u njegove proizvode. 1978, godina prekretnice, godina kad je Clearaudio na svetsko tržište pustio svoje inovativne i jedinstvene moving coil zvučnice koje rade na principu simetričnog generatora. Ručno izrađeni u Erlangenu u Nemačkoj, Clearaudio proizvodi nose epitet inovativnih proizvoda istinskog kvaliteta, proizvoda koji postavljaju standarde za specijalizovane proizvođače i vrhunske inženjere.

Gramofoni Gramofonske ručke Napajanja oprema Zvučnice

Logo

Optimizovana muzikalnost, najbolji akustični izlaz, savršene harmonije. Devialet se ne plaši superlativa. Pronalazeći najverniji instrument za muzičku reprodukciju na svetu, konstantno smo tragali za jednim jasnim ciljem: preneti slušaocima, sa nepogrešivom neutralnošću i intenzivnim i univerzalnim emocijama, 1 milion nijansi koje su dodali umetnici i kompozitori, koje se nalaze na disku ili digitalnoj datoteci . Bilo da slušate kako gudalo prelazi preko žica violončela, dinamično udaranje činela ili furiozni zanos pevača, zvuk stiže do srca i donosi lepotu do ušiju. Nepromenjena osećanja umetnika i namere inženjera zvuka se iznova prenose, nedotaknuti, sa preovlađujućim ciljem da vaša čula zatrepere. Posle četiri godine istraživanja i tri godine razvoja, Devialet je postigao ADH®, tehnologiju i audio sistem revolucionaran kao što je HD za televizore. Ovaj period ,,krvi i znoja’’ doneo je zadovoljstvo i emociju vama.

Pojačala/DAC

Harbeth_logo2

Dobrodošli u topao, svež, prirodni Harbeth zvuk. Harbeth je osnovan 1977. godine sa ciljem da približi BBC dizajn zvučnika svakodnevnim kućnim uslovima. Nekoliko generacija kasnije, Harbeth zvučnici su proizvod dugotrajnog naučnog istraživanja. Sam Harbeth zvučnik daje precizan i očaravajući zvuk bez premca u svojoj čistoći i detaljnosti, kako u kući, tako i u studiju.Posedovanje Harbeth zvučnika je, i uvek je bilo, životno iskustvo, i imamo model koji do perfekcije spaja Vaš ambijent i budžet. Svi imaju tu jedinstvenu otvorenost i muzički uvid, i zahvaljujući svemu tome, pružaju zaista veliko iskustvo prilikom preslušavanja. Harbeth zvučnici su ručne izrade i individualno se testiraju u mestu Lindfield u Engleskoj.Posedovanje Harbeth zvučnika je, prema povratnim informacijama koje dobijamo od kupaca, proteklih godina, zaista velika i dugoročna audio investicija.

Zvučnici

HiFi-Racks-Limited-Logo-1

Firma je posvećena proizvodnji audio vizuelnih polica, atraktivnog i elegantnog izgleda. One su pažljivo dizajnirane i ručno napravljene od čistog drveta najboljeg kvaliteta. Podium Reference su reprezentativne, višestruko nagrađivane hi-fi police, odličnih akustičnih performansi. Zahvaljujući bogatom izboru veličina, građe i finiša, one se uklapaju u različite prostore i hi-fi opremu.

Police Stalci

Logo-lacie

LaCie je kompanija koja se bavi proizvodnjom kompjuterskog hardvera. Specijalizovana je za eksterne hard diskove, RAID tehnologiju, optičke uređaje, fleš memorije i kompjuterske monitore. LaCie hard diskovi mogu da skladište i po nekoliko terabajta podataka uz izbor različitih interfejsa za povezivanje (FireWire 400, FireWire 800, eSata, USB 2.0, USB 3.0, Ethernet). Kompjuterski monitori ove firme namenjeni su profesionalcima s akcentom na veliku preciznost boja. LaCie je započeo život u dve odvojene kompjuteske kompanije – LaCie u Portlandu, i électronique d2 u Parizu , koje su svoj razvoj fokusirale na skladištenje podataka i povezivanje eksternih uređaja s kompjuterima. Njihove tehnologije usvojio je Apple, tako da su ove kompanije ubrzo dovedene u vezu s Macintosh platformom. Međutim, d2 je ubrzo proširio svoju orijentaciju i na uređaje za PC računare.

Eksterni hard diskovi Eksterni mrežni hard diskovi kompjuterski kablovi Torbe USB memorije wireless storage

lavardin-logo

15 uspešnih godina, 15 legendarnih godina. Naša nova tehnologija ima samo jedan cilj: uživanje u muzici. Istraživanja  koja smo sproveli u oblasti pronalaženja dominantnih faktora koji utiču na muzikalnost pojačala, navela su nas na otkriće do sada nepoznate nelinearne distorzije.  Nazvali smo je  ,,distorzija memorije“. Zbog toga smo proizveli revolucionarne komponente i kola koja u ovoj oblasti imaju bolje osobine od najboljih lampaških pojačala. Ljubitelji muzike i svetska štampa proglasili su integrisano pojačalo Model IT za ,,živu legendu“, apsolutno pojačalo u pogledu transparentnosti i pružanja muzičkog užitka.

Gramofonske ručke Integrisana pojačala Interkonekt kablovi Strujni kablovi Zvučnički kablovi

Lumin-logo-3

Pixel Magic Systems Ltd je prozvođač elektronske opreme za home theater i home audio, osnovan 2003. u Hong Kongu, sa mrežom dilera/distributera svojih proizvoda u 25 država. Suština njihovog biznisa je razvoj inovativnih i najboljih u svojoj klasi, high-definition home theater proizvoda, sa naprednim softverom i dizajnom. Pixel Magic je svoje umeće u oblasti digitalnih uređaja primenio na high-end audio  brendom LUMIN, proizvođačem porodice mrežnih muzičkih plejera. Odmah su usledile nagrade i sjajne recenzije vodećih industrijsih websajtova i magazina. 2012. Pixel Magic je predstavio prvi na svetu,  DSD-kompatibilan audio strimer, LUMIN Audiophile Network Music Player. Posle fenomenalnog uspeha prve godine, 2014.  LUMIN uređaji postaju raznovrsniji kako bi zadovoljili širu publiku.

Network Player Network Transport

lyra

Sa sedištem u Tokiju, na čelu LYRA-e nalazi se Stig Bjorge iz Norveške, sa američkim inženjerem dizajna Jonathanom Carrom i japanskim glavnim majstorom Yoshinori Mishimom koji pravi zvučnice i nadgleda proizvodnju. Svi proizvodi se rade u Japanu, sa mikroskopskom pažnjom na detalj, pod direktnom supervizijom prethodno navedenih. LYRA proizvodi se odlikuju naprednim inženjerskim dizajnom udruženim sa japanskom zanatskom veštinom i kvalitetom izrade. Svi naši proizvodi su razvijeni i obrađeni kako bi bili među najboljima u svojoj klasi. Svaki detalj na LYRA uređaju je osmišljen i urađen sa izuzetnom pažnjom. LYRA je jedna od retkih audio kompanija sa mogućnostima razvoja originalnog dizajna.Svaki novi proizvod je potpuno inovativnog dizajna i predstavlja vodeće industrijske napretke.

oprema Zvučnice

ProAcLogo1

Bez obzira na kratku istoriju high-end high fidelityja, malo kompanija  traje u kontinuitetu. Još ih manje konstantno razvija i proizvodi visokokvalitetne proizvode koji stiču svetski renome. ProAc je jedna od takvih kompanija. Za  ProAc kažu da je obeshrabrujuće skup. Mi ne pravimo jeftine zvučnike i svakako ne proizvodimo loše zvukove. Srećom, više hiljada ljubitelja muzike širom sveta se slaže sa našom filozofijom. Svaki ProAc zvučnik je ručne izrade, pri čemu su naši tehničari individualno odgovorni za izgradnju i testiranje svake jedinice posebno, od vodećih Response do Tablette modela. Sam kvalitet izrade je nenadmašiv, svaki kabinet je konstruisan sa posebnom pažnjom, dampiran, sa finišom od pravog drvenog furnira. Tek kada budete mislili da ste čuli najbolje što postoji, dođite i poslušajte ProAc.

Zvučnici

Rega-logo

U junu 1977., HI-FI News i Record Review su najavili Planar 3 rečima ,,obratite pažnju na kompletan uređaj’’. Rega izbegava publicitet. Regina filozofija je stvaranje visoko kvalitetnih proizvoda po razumnim cenama i najvernija moguća reprodukcija muzike. Rega stručnjaci su u potpunosti posvećeni unapređivanju postojećih proizvoda i dizaniranju i razvoju novih, na što originalniji način. Rega je osvojio internacionalnu nagradu za izlivanje RB300 gramofonske ručke, na otvorenom takmičenju za savršenstvo na polju izlivanja aluminijuma u kalupe. U martu, 1988, zvučnice  Bias i Elys su počele da se proizvode u kompaniji , i prodaja je prevazišla 1000 komada prvog meseca, pet puta više od očekivanog. Zvučnice su bile značajan korak u kompletiranju Rega sistema. U leto 1989. zvučnik Ela je predstavljen, razvijen i dizajniran u Regi. Period dramatičnog širenja 1991. obeležen je korakom u svet elektronike i proizvodnjom dva pojačala, Elex i Elicit.

CD plejeri DAC Gramofoni Gramofonske ručke Integrisana pojačala Interkonekt kablovi Pojačala za slušalice Pretpojačala Zvučnice Zvučnici Zvučnički kablovi

partners-col-2-seagate

Osnovana 1979, Seagate je vodeći proizvođač  hard diskova i memorijskih uređaja. Od videa, muzike i dokumenata koje delimo sa prijateljima i porodicom preko društvenih mreža,do servera koji formiraju kičmu centara za podatke preduzeća , do desktop i notebook kompjutera koji napajaju našu ličnu produktivnost, Seagate uređaji pomažu da više ljudi memoriše, deli i štiti svoj dragocen digitalni sadržaj. Seagate nudi najširi proizvodni plasman hard diskova, SSD-a i SSHD-a. Uz to kompanija ima široku liniju maloprodajnih memorijskih uređaja za potrošače i mali biznis, kao i servise za oporavak podataka hard diskova bilo kog brenda  i raznih tipova digitalnog medija. Seagate zapošljava više od 50,000 ljudi širom sveta.

Eksterni mrežni hard diskovi

skylan

Dizajn se razvio iz potrebe za čuvanjem opreme, njene bezbednosti, kao i dekora showrooma high-end dilera. Pošto su SKYLAN police olakšavale demonstraciju sistema, dileri su nam pomogli da ih poboljšamo povećavanjem dubine i drugim korisnim finoćama. Ne zadugo, sami kupci su ih želeli u svojim domovima! SKYLAN komponentne police su potpuno napravljene od MDF-a. Težina ovih inovativnih komponentnih polica zavaraće vaš utisak o njihovoj čvrstini. Proizvedene po SKYLAN-ovim specifikacijama, naše komponentne police imaju superiorne osobine akustične izolacije. SKYLAN stalci za zvučnike se mogu puniti. Jaki, a opet laki, proizvode se od MDF-a i polimernim istiskivanjem. Ovi stalci su dizajnirani za ozbiljne audiofile po razumnim cenama. SKYLAN je u potrazi za boljim materijalima za audio nameštaj.

oprema Stalci