c-screen-main

C-screen speaker cable

C-screen ima iste karakteristike kao ostali Chordovi zvučnički kablovi: mogućnost da prenosi muzički signal sa originalnim osećanjem muzičke koherentnosti i doživljaja; oklopljeni zvučnički kablovi donose prava poboljšanja kako u hi-fi sisteme, tako i u kućne bioskope, gde smetnje mogu ozbiljno da ugroze kvalitet zvuka. C-screen ima prečnik od samo 8 mm, pa je dovoljno fleksibilan da zaobiđe uglove.
leyline

Chord Leyline 2

Chord Leyline zvučnički kabl je dizajniran da ponudi prenos signala dobrog kvaliteta duž veoma dugačkih putanja. To čini Leyline idealnim za višesobne instalacije i kućne bioskope koji koriste diskretne zvučnike. Leyline prenosi audio signal preko dužine od 50m sa minimalnim gubitkom signala.Da bi postigao ovakav performans provodnici od vlakana bakra bez kiseonika su obloženi kalajem. Čak i oni sistemi sa neverovatno malim zvučnicima mogu biti unapređeni kablom kao što je Leyline. Leyline je beo , a prečnik mu je 6mm, zbog čega se lako instalira i lako skriva.
Chord_Carnival_Classic_Speaker_Cable29373-1.jpg_1

Chord Carnival Classic

Cela serija Chord zvučnickih kablova deli iste principe dizajna. Chord Carnival Classic, isto kao Leyline 2, koristi licnaste provodnike od OFC bakra i polietilensku izolaciju. Razlike su u prečniku provodnika i debljini izolacije. Veći prečnik provodnika ima manji otpor od onoga koji je korišćen u Leyline-u 2, što mu omogućava prenos informacija šireg frekventnog opsega.
chord_carnival_silverscreen_biwire-002

Chord Carnival Silver Screen

Konstrukcija ovog kabla je slična vrhunskim Chord zvučničkim kablovima – Chord Signature i Epic Twin. Upleteni par licnastih provodnika izrađenih od bakra bez primesa kiseonika i induvidualno izolovanih polietilenom niske gustine, spakovan je u spoljašnji omotač od mekog PVC-a, pa je zatim ceo kabl obmotan dvostrukom folijom koja predstavlja potpuno plivajući štit-oklop.
chord-sarsen

Chord Sarsen Speaker Cable

,,Sarsen pruža veoma čist i otvoren zvuk. Bas odziv se takođe oseća komotno. Ni na koji način nisam imao utisak da je moje pojačalo ograničeno provodnicima.Ako vam zaista smeta veličina zvučničkih kablova, ali ne želite da pogoršate performanse vašeg sistema, Sarsen je odličan izbor - i predstavlja odličan odnos kvaliteta i cene."Hi Fi Choice 2015.
odissey-install

Chord Odyssey Install

Chord Odyssey je jedan od omiljenih zvučničkih kablova u Hi-Fi svetu. Ekstremno kompatibilan sa velikim brojem različitih sistema uz odličan kvalitet reprodukcije. Chord Odyssey je po konstrukciji sličan Chord Rumour kablu, ali je izrađen od provodnika većeg preseka. Ovo doprinosi unapređenju dinamike zvuka naročito u području basa. Činele zvuče izuzetno realno, akustična gitara kao i klavir imaju prirodnu težinu i realizam.
odyssey-2

Chord Odyssey 2

Chord Odyssey je jedan od omiljenih zvučničkih kablova u Hi-Fi svetu. Ekstremno kompatibilan sa velikim brojem različitih sistema uz odličan kvalitet reprodukcije. Chord Odyssey je po konstrukciji sličan Chord Rumour kablu, ali je izrađen od provodnika većeg preseka. Ovo doprinosi unapređenju dinamike zvuka naročito u području basa. Činele zvuče izuzetno realno, akustična gitara kao i klavir imaju prirodnu težinu i realizam.
rumour

Chord Rumour 2

Kombinujući posrebrene provodnike i teflonsku izolaciju Chord Rumour donosi zavidan nivo detalja i tonalne neutralnosti. Diskretan je u pojavi (prečnika samo 5 mm) i lak za instalaciju. Radiće lepo sa većinom sistema – od mini-linija pa sve do kvalitetnih Hi-Fi sistema i sistema kućnog bioskopa.
sarum-speaker

Chord Sarum Speaker Cable 2 x 2,5m.

Chord Sarum zvučnički kabl ima istu konfiguraciju kao i nagrađivani Signature zvučnički kabl. Sarum zvučnički kabl je terminisan sa našom testiranom, pozlaćenom 4mm-skom banana utičnicom. Uprkos očiglednoj jednostavnosti, ova utičnica se pokazala kao veoma dobra prilikom slepog slušanja, pruža veliku sigurnost prilikom podešavanja. Ovaj kabl takođe može biti opremljen ‘spade’ konektorima, i, ako je potrebno, BFA Camcon konektorima.
DUET

Rega Duet

Potpuno novi, visokokvalitetni pljosnat, fleksibilan zvučnički kabl, Rega dizajna, koji sadrži 250 niti po kanalu i ukupno 4mm u preseku, od najčistijeg bakra (99.99%). Dizajniran da poveća potencijal vašeg Rega sistema, ovaj kabl je i rešenje za druge sisteme i instalacije. Sada je dostupan u kalemu od 100m sa opcionim specijalnim 4mm pozlaćenim banana priključcima.