p3esr 1

Harbeth P3 ESR

Potpuno novi Harbeth P3ESR je ultimativni mini monitor, poslednji u nizu koji se proteže 20 godina unazad, sve do originalnog Harbeth P3. Generacije jubitelja kućne muzike su odrastale slušajući ove mini monitore. P3ESR je kulminacija četvorogodišnjeg istraživanja i poboljšavanja ionako vrhunskog zvučnika.Od zadnje ploče, koja se može skinuti, poboljšanog prigušenja kabineta, do radikalno novih zvučničkih jedinica, svakom detalju ovih zadivljujućih zvučnika je posvećena pažnja.
super-hl5

Harbeth Super HL5 Plus

Harbethov Super HL5plus izuzetno je transparentan, sa širokom pozornicom i ubedljivim performansom. Ovaj zvučnik ima bogat bas i meke srednje tonove zbog čega je pogodan za akustičnu muziku. Kao poslednja generacija Dudley Harwoodovog originalnog HL-Monitora ima kabinet proizveden u BBC-jevoj tradiciji. Zadržao je klasičnu proporciju najboljih BBC-jevih monitora i poseduje ekskluzivnu Harbethovu zvučničku jedinicu - 200mm RADIAL2™ bas/srednjetonac. Zbog toga je njegov topao i snažan zvuk obeležen izuzetnom jasnoćom u srednji tonovima. Recenzije: The Absolute Sound by Paul Seydor StereoNet online (Australia) Culture HD magazine (French) 6 Moons Audio by Tim Smith On-Top Audio (France) by Pierre Stemmelin Stereophile (USA) June 2015 by Art Dudley FairAudio (Germany) June 2015 C|Net (June 2015) by Steve Gutternberg Launch news by Alan Sircom, HiFi+ magazine Hi-Fi Corner blog by Joe Kannan TheEAR.net by René van Es
1-monitor-30-eucaliptus

Harbeth Monitor 30.1

Višestruko nagrađivana, poboljšana verzija BBC-jevog zvučnika srednje veličine, M30.1 nudi tečan, kontrolisan i celovit zvuk karakterističan za akustičnu muziku. Opremljen je bas/srednjetoncem Harbeth RADIAL2™ referentnog M40.1 zvučnika. Nova generacija M30.1 ne zauzima prostor, već nestaje u sobi. Njihova izuzetna jasnoća u opsegu srednjih tonova i dobro iskontrolisan bas doprinose oživljavanju muzike u širokom opsegu okruženja, kao što su prednji/centralni/zadnji kanali u profesionalnim surround sound sistemima.
monitor-40-cherry-11

Harbeth Monitor 40.2

Izgrađena na uspehu nagrađivanog M40.1, ova nova generacija modela M40.2 je najveći skok napred u oblasti vrhunskih zvučnih performansi još od lansiranja dizajna u januaru, 1998. Monitor 40.2 redefiniše termin ,,referentni zvučnik". Efikasniji je, prilagodljiviji za razna slušalačka okruženja, savršeno izbalansiran, transparentan i očaravajući. Svojim hipnotišućom i neodoljivom pozornicom, Harbetov referentni monitor pruža veliko, dinamično i nezaboravno zvučno iskustvo - daleko iznad konvencionalnih zvučnika. http://www.theabsolutesound.com/articles/harbeth-monitor-402-loudspeaker/
ProAc_Studio_SM100

ProAc Studio SM100

Kvalitet zvuka je sličan zvuku koji proizvodi klasični i veoma voljeni studio 100, ali je odziv srednjih i visokih frekvencija brži i manje napet. Osobine zvuka su slične kao kod modela ProAc 100, ali možete čuti više detalja, sa boljom dubinom muzičke scene, preciznijom slikom i manje distorzija u višim tonovima. U svakom pogledu je pobednik! Ako do sada niste upoznali ProAc, onda ćete iskusiti najbolji studio monitor koji su ikada napravili. Svi parametri su poboljšani, bilo za studijsku, bilo za kućnu upotrebu.
1-proac-118

ProAc Studio 118

Model 118 je odličan sa svim vrstama muzike a odlikuje ga i veća osetljivost od svog prethodnika, sto ga čini pogodnim za uparenje sa lampaškim kao i tranzistorskim pojačalima manje snage. Nova bas jedinica 165mm. i nova skretnica su glavne odlike novog dizajna.
1-studio-148

ProAc Studio 148

Poboljšanje naslednika modela 140 možete čuti u dubljem, definisanijem basu, čistijem srenjem opsegu, slatkim i detaljnim visokim tonovima kao i izuzetno preciznoj pozornici. Dizajn se sastoji od tri zvučničke jedinice, koje su smeštene u svoje zasebne komore, kao i bas refleks otvora koji se nalazi na dnu kabineta.
PROT10_1_Zoom

ProAc Tablette 10

Tablette 10 je 10-ta poboljšana verzija modela Tablette predstavljenog davne 1979 godine. Reprodukcija velike zvučne pozornice je težak zadatak za male zvučnike, zbog nedostatka bas jačine usled limitirane veličine kabineta. Posle godinu dana intezivnog istraživanja i razvoja, ProAc je sa sigurnošću značajno unapredio ovu oblast performansi uz marginalno povećanje dimenzija kabineta.Dodatna snaga basa i veličina muzičke pozornice potiču od nove mid-bass jedinice od 5 inči koja ima Paginna Mika kupolu tretiranu sa akustičkim premazom dizajniranu u ProAc-u.
rdb1pair

ProAc Response DB1

Mala pojava, a velika prezentacija muzičke pozornice. ProAc je sebi postavio za cilj da u malom zvučniku stvori zvuk koji, po svojim osobinama, naročito po odzivu basa, asocira na zvuk koji se proizvodi u velikim zvučnicima. Srednje i visoke frekvencije su odlične, a u tradiciji ProAc-a, obojenost je niska , a detaljnost visoka. Nova bas jedinica pruža predivan kvalitet basa, oštar i proširen, kao kod većih kabineta. Muzička pozornica koju DB1 pruža, takođe asocira na one koje stvaraju veći zvučnici.
proac_responsed2

ProAc Response D2

Response D 2 je novi zvučnik ove dobre tradicije, dizajniran za proizvodnju muzike najboljeg kvaliteta i pružanje pravih performansi monitora. Kabinet je napravljen od veoma dampiranog, tankog zida kostura od breze, sa 25mm zadnjim panelom. Bas jedinica je nova. Korišćena je ista tehnologija kupole kao kod Response D15 ali sa izmenjenom zavojnicom i magnetom.  D2 ima kvalitet zvuka ekstremne transparentnosti; sočan i moćan odziv basa i nežne detaljne visoke frekvencije.
PROACD18_2

ProAc Response D18

Kabinet, bas drajver i mreža skretnice su poboljšani. D 18 ima kabinet koji je novim materijalom jako dampiran; hladi se sa strane kao svi high-end ProAc-ovi modeli. Nova tehnologija bas drajvera je slična kao kod modela D2, mada ima veći EXCEL magnetni sklop i akrilni konektor damping faze. Ova kombinacija poboljšanja proizvodi predivno kontrolisan odziv basa, brz elektrostatički srednjetonac sa prijatnim i detaljnim visokim frekvencijama.
proac-d20r

ProAc Responce D20R

Responce D18 se nametnuo kao najprodavaniji ProAc model. Da bi ispunili zahtev tržišta za redizajn modela D18 koji bi imao ribon visokotonac, ProAc Vam predstavlja D20R. Pored novog visokotonca i skretnice, promene su urađene i na konstrukciji kabineta.
ProAc-Response-D30R

ProAc Response D30R

Response D30 podnostojeći zvučnik koristi novi polimerom obavijen konusni bas drajver od ugljeničnih vlakana postavljen u usko kućište.  Proizvodi ekstremno precizan i snažan bas odziv sa odličnom ekstenzijom i niskom obojenošću.D30 je dostupan u obe konfiguracije, sa ribonskim ili kupolastim visokotoncem, i odlikuje se istom visokokvalitetnom HF jedinicom koja se nalazi u D40/D40R.  Klasična ProAcova razdvojena skretnica omogućava bi-wiring i bi-amping.  
dr48

ProAc Response D48R

Novi D48R sada koristi  6.5’’ zvučničke jedinice punog opsega sa ugljeničnim vlaknima postižući snažan i proširen odziv basa. Novi izjednačeni ventil je dizajniran uz pomoć dve aluminijumske šipke između kabineta i plinte koji su, zajedno sa okvirima za zvučničke jedinice, oblikovani i obavijeni nerezonantnim materijalom. Iako nešto manji od D38, D48R ima prošireniji i moćniji odziv basa, izvanredno detaljan srednjetonski spektar i ugodan i proširen odziv visokih frekvencija.
K6

ProAc K6

Posle uspešne inkorporacije tehnologije konusa od ugljeničnih vlakana u Carbon Pro seriji, ProAc je istraživao druge materijale radi moguće upotrebe u njihovim high end zvučnicima. Rezultati ovih istraživanja su izrodili plodom u vidu nove K serije koja upotrebljava konuse proizvedene od materijala Kevlar.Kevlar ima slične osobine kao ugljenična vlakna, lagan je a istovremeno krut. ProAc-ovi 6 1/2" drajveri u modelu K6 upotrebljavaju Kevlarove konuse izrađene specijalnom metodom.  
k8

ProAc K8

Kako ProAc K6 ima jedan od najuspešnijih dizajna, planovi da se napravi veći K8 najzad su ostvareni. Zahvaljujući novom širem kabinetu, horna srednjetonca je redizajnirana. Stewart Tyler je odlučio da napravi plitku hornu srednjetonca od ,,bullet" aluminijuma. Takav srednjetonac daje odličnu disperziju koja proširuje muzičku pozornicu i otkriva detalje sve do najmekših činela.
Carbon-pro-8

ProAc Carbon Pro 8

Prošle godine ProAc je istraživao korišćenje čistih ugljeničnih vlakana zbog njihovog kvaliteta i rezonantnih osobina u proizvodnji kunusa zvučnih jedinica. Njihova neverovatna krutost čini ih idealnim za konuse zvučnih jedinica, a njihovi propuštajući kvaliteti su savršeni za protok vazduha pri niskim frekvencijama bez distorzije. Novi  Carbon Pro 8 koristi dva bas drajvera sa kupolama od ugljeničnih vlakana, srednjetonac i kombinovanu ugljeničnu plintu.  
RS3

Rega RS-3

RS3 je podnostojeći zvučnik koji ima poboljšan odziv basa i sjajno koristi Reginu novu ZRR tehnologiju visokotonca. RS3 je zvučnik izuzetne tehnologije jer koristi tri sistema zvučničkih jedinica. Proizvodi naročito precizne niske frekvencije i veoma ravan srednji sa proširenim visokokvalitetnim performansom visokih tonova.  Atributi koji izdvajaju RS3 su izuzetno dinamičan, raznovrstan i muzikalan zvuk.
rx1-black-ash-one-grille-on

Rega RX1

Rega RX-ONE zvučnički sistem proizvodi balansiran, detaljan i dinamičan zvuk zahvaljujući ručno napravljenom setu zvučničkih jedinica i skretnica  u Reginom dizajnu.  Nedavno razvijen DX-125 bas-srednjetonac nalazi se u centru RX linije zvučnika i savršeno je iskombinovan sa Rega ZRR visokotoncem. Obe jedinice su smeštene u veliki kabinet, konstruisan od 18mm MDF-a i pokriven različitim predivnim finišima od pravog drveta. RX-ONE će se savršeno uklopiti u bilo koji dom i pružiti odlične performanse u širokom spektru sistema.
Rega-RX3-walnut-pair

Rega RX3

Rega RX-THREE zvučnički sistem proizvodi balansiran, detaljan i dinamičan zvuk, zahvaljujući jedinstvenim, ručno izrađenim setom od tri zvučničke jedinice i skretnicom u Reginom dizajnu. Nedavno proizveden DX-125 bas srednjetonac je u središtu RX linije zvučnika i savršeno je iskombinovan sa Rega ZRR visokotoncem i RR125.8 basom. Ove jedinstvene zvučničke jedinice su postavljene u novi kabinet, konstruisanim od 18 mm MDF-a i pokrivenim sa tri različita prelepa finiša. RX-THREE će se savršeno uklopiti u svačiji dom i pružiti savršene performanse i muzikalnost sa tečnim i preciznim bas odzivom.
rx5-cherry

Rega RX5

Rega RX-FIVE zvučnički sistem proizvodi balansiran, detaljan i dinamičan zvuk zahvaljujući jedinstvenim ručno izrađenim zvučničkim jedinicama i skretnici u Reginom dizajnu. Nedavno proizveden bas srednjetonac nalazi se u centru RX linije zvučnika i savršeno je iskombinovan sa Rega ZRR visokotoncem i RR7.8 bas jedinicom. Ove originalne zvučničke jedinice su postavljene u kabinet novog dizajna, koji je konstruisan od 18mm MDF-a i prekriven razlišitim predivnim furnirima od pravog drveta. RX-FIVE može savršeno da se uklopi u bilo koji dom i pruži izuzetne performanse i muzikalnost sa tečnim i preciznim bas odzivom.
img-gallery-ls-rs10-a

Rega RS-10

Rega RS -10 zvučnici su dizajnirani da dopune naš referentni opseg time što su savršen partner za Isis CD plejer i Osiris pojačivač. RS – 10 zvučnik koristi BMR (Balance Mode Radiator ). BMR dizajnersko rešenje je zamišljeno kao drajver punog opsega koji reprodukuje sve muzičke frekvencije od basa do visokih tonova bez prisustva skretnice. Ovaj koncept neverovatno dobro radi i proizvodi muzičku transparentnost koja prirodno asocira na  elektrostatičke zvučnike.