coat-iPad

LaCie Coat Laptop 10.2″/iPad

Sa LaCie Coat Laptop linijom futrola za nošenje imate poseban način da sa stilom zaštitite Vaš omiljen laptop. Dizajnirao ih je Sam Hecht. Sa duplim slojem neoprena i mekom postavom iznutra, Vaš laptop je zaštićen od grebanja. Unutrašnji džep je sa rajfešlusom, pa ga možete koristiti za punjač ili dodatke. Možete biti sigurni da je Vaš laptop uvek zaštićen.
coat-17

LaCie Coat Laptop 17″

Sa LaCie Coat Laptop linijom futrola za nošenje Vašeg MacBooka imate poseban način da sa stilom zaštitite Vaš omiljen laptop. Dizajnirao ih je Sam Hecht. Sa duplim slojem neoprena i mekom postavom iznutra, Vaš laptop je zaštićen od grebanja. Unutrašnji džep je sa rajfešlusom, pa ga možete koristiti za punjač ili dodatke. Bilo koji da izaberete možete biti sigurni da je Vaš laptop uvek zaštićen.
vegetal

LaCie Vegetal Sleeve

Kao izraz LaCieve posvećenosti eko-dizajnu, LaCie VegetalSleve  štiti Vaš elektronski uređaj i okolinu. Šivena u Francuskoj koristeći tkaninu prirodnog porekla koja se proizvodi u Evropi i lokalno raznosi da bi se smanjila CO2 emisija, LaCie Vegetal Sleve je dizajniran za savesnog eko-građanina. Ovi rukavi imaju jastuče od memorijske pene proizvedene od soje, koje štiti Vaš hard uređaj ili laptop od svakodnevnih udaraca, lanenu spoljašnjost i bambus džersej postavu. Mogu se prati u veš mašini na 30° da bi što duže trajale. Omot u koji je proizvod spakovan se 100% reciklira, a transport materijala je dramatično umanjen kako bi se minimalno ugrozila priroda.