POWER

Power Chord

Power Chord kompanije Chord,namenjen je isključivo upotrebi sa hi-fi i audio vizualnim komponentama Oxygen free bakarni provodnici velike čistoće Zaštitni sistem velikih mogućnosti i visoke frekvencije Eksterni omotač dizajniran tako da minimizira mehaničku buku
chord-signature-aray-main

Chord Signature ARAY Power Cable 1,5m.

Strujni kablovi su kao interkonekti. Ako se obrati pažnja na svaki aspekt dizajna i izrade, i na sve stvari koje čine mala ali značajna poboljšanja, postiže se nešto zaista posebno. Kombinacija novih konektora i nove konfiguracije ARAY provodnika znači da Signature ARAY strujni kabl ima mnogo više od poboljšanih performansi karakterističnih za Sarum strujni kabl. To je kao kad postoji šum koga niste svesni dok ne nestane, otkrivajući novi sloj detalja i dinamike.
sarum-super-aray

Chord Sarum Super Aray Mains Cable

U potrazi za dobijanjem najboljih mogućih performansi od Sarum strujnog kabla, eksperimentisali smo sa raznim strujnim i IEC utičnicama, pre montaže visoko poštovanih pozlaćenih Furutech. Ne samo da smo bili veoma impresionirani ukupnim kvalitetom izrade, već su se u višesatnim testovima preslušavanja izdvojile kao utičnice koje daju najveći doprinos savršenom zvuku.
cmr

Lavardin Model CMR

Model CMR strujni kabl nije skup, ali je veoma efikasan, primenjen na bilo koju komponentu: Lavardin pojačalo, CD plejere, ostala pojačala, elektrostatične zvučnike. Dizajnirali smo ih da bi se oslobodili svih strujnih nečistoća, a da pri tome ne stvorimo nove probleme. Efekat nije spektakularan jer zvuk, boja i balans ostaju nepromenjeni. Ali je fundamentalan jer stvara više prostora, mikro dinamike, fluidnosti, otvorenosti, uzbuđenja i angažmana.