stands-for-monitor-30

HIFI RACKS stalak za Harbeth 30.1

Stalci za Harbeth 30.1 su dizajnirani i proizvedeni u radionici Hi Fi Racks-a u Leicstershireu u Engleskoj. Njihova namena je uklapanje sa odgovarajućim zvučnicima. Ovi stalci su atraktivan komad nameštaja koji nudi superiorne akustične performanse. O tome svedoče brojne nagrade Hi Fi Worlds-a za proizvod godine, kao i veoma pohvalne recenzije.
hi-fi-racks-monitor-7

HIFI RACKS stalak za Harbeth HL-Compact 7ES-3

Stalci za Harbeth HL-Compact 7ES-3 su dizajnirani i proizvedeni u radionici Hi Fi Racks-a u Leicstershireu u Engleskoj. Njihova namena je uklapanje sa odgovarajućim zvučnicima. Ovi stalci su atraktivan komad nameštaja koji nudi superiorne akustične performanse. O tome svedoče brojne nagrade Hi Fi Worlds-a za proizvod godine, kao i veoma pohvalne recenzije.
stands-for-hl5

HIFI RACKS stalak za Harbeth Super HL5 Plus

Stalci za Harbeth HL-Compact 7ES-3 su dizajnirani i proizvedeni u radionici Hi Fi Racks-a u Leicstershireu u Engleskoj. Njihova namena je uklapanje sa odgovarajućim zvučnicima. Ovi stalci su atraktivan komad nameštaja koji nudi superiorne akustične performanse. O tome svedoče brojne nagrade Hi Fi Worlds-a za proizvod godine, kao i veoma pohvalne recenzije.
Sky-2P-27-ACA

Skylan Sky 2P 27

Odlične performanse i konkurentski izgled. Zahvaljujući svom unikatnom dizajnu i punjenju, 2P27 omogućava Vašim zvučnicima da pruže širok akustični spektar.
Sky-4P-24-ACA

Skylan Sky 4P 24

Kontrolisana dubina, bogat bas, nenadmašna definicija, stereo projekcija, veća instrumentalna i vokalna separacija, širok i dubok zvuk i, iznad svega, glatkoća i toplina koju širi akustični spektar.
Sky-4P-20-ACA

Skylan Sky 4P 20

Ovi stalci sa stilom najbolji su audiofilski izbor. Zahvaljujući neverovatnim poboljšanjima koja su na njima urađena, podižu zvuk na još viši nivo i pružaju mu dodatnu snagu i jačinu.
Sky-4P-18-aca

Skylan Sky 4P 18

Hifi časopisi u Velikoj Britaniji i inostranstvu jednoglasni su u svojim hvalama za Sky 4P: elegantan zvučnički stalak izuzetno kvalitetne izrade -HiFi Choice Magazin.
SKY-4P-14

Skylan Sky 4P 14

Sky 4P 14 je stalak koji je specijalno dizajniran za prestizni model zvucnika Harbeth M40.1. "Nikada nisam bio u prilici da cujem reprodukciju glasa kao i akusticnih instrumenata na tako visokom nivou, duvacki instrumenti imaju neverovatnu boju, violine pojedinacno ili u grupi izuzetnu prisutnost" Art Dudley.