2-bay-nas-front

Seagate NAS 2-bay

Seagate® NAS 2-bay je uređaj namenjen za Home ili Small Office. On je celovito rešenje za mrežnu memoriju, koje ima najlakšu instalaciju i industrijski najintuitivniji interfejs. NAS 2-bay ima hardver, softver i Seagate diskove koji su zajedno dizajnirani da bi besprekorno funkcionisali. Time je vreme potrebno za instalaciju svedeno na samo nekoliko minuta, a performanse učinjene pouzdanim na dug vremenski period. Kompanija Seagate vrši intenzivne testove na svakom NAS 2-bayu pre nego što ga otpusti iz fabrike.
seagate-4-bay

Seagate NAS 4-bay

Diskovi čine jezgro svakog memorijskog rešenja sa velikim kapacitetom. Seagate proizvodi specijalizovane diskove za NAS sisteme. Seagate NAS HDD diskovi, zajedno sa NAS 4-bay, rade 24x7, pružajući performanse za različite biznis aplikacije, a hladniji su od bilo kojih diskova na tržištu. NAS HDD uređaji su pouzdaniji od standardnih desktop diskova, nudeći veću zaštitu za vaše važne poslovne podatke. NAS 4-bay radi uz pomoć Seagate NAS OS 4 softvera, koji je kompletno dizajniran da pruži jednostavno korišćenje, performanse, pouzdanost i fleksibilnu platformu za add-on aplikacije. Sa App Managerom u  NAS OS 4, možete birati instalaciju aplikacija koje će povećati funkcionalnost NAS-a, kao što je app za nadzor koja pretvara NAS u IP kameru ili našu anti-virus aplikaciju koja može skenirati fajlove i identifikovati moguće opasnosti pre nego što bude previše kasno.
Seagate-NAS-Pro

Seagate NAS Pro 2-Bay, 4-Bay, 6-Bay

NAS Pro koristi Seagate NAS optimizovane diskove - sa kapacitetima do 5TB. NAS HDD-ovi su specijalno napravljeni za neprekidnu NAS primenu i mnogo su više pouzdani od standardnih desktop hard diskova. Sa poboljšanom tolerancijom vibracija i naprednim mogućnostima upravljanja, industrijski vodeći NAS HDD-ovi u ovoj funkciji podržavaju nekoliko različitih optimalnih profila za napajanje i performanse, pa imate mogućnost izbora prave ravnoteže. Seagate Sdrive™ je najlakši, veoma intuitivan način za povezivanje na NAS Pro van kancelarije. Sa bilo kog desktopa ili laptopa, pristupate NAS Pro uređaju klikom na Sdrive ikonicu (Computer ili Finder). Idete dalje, radite drag-and-drop datoteka ili tražite određeni fajl i otvarate ga u njegovoj izvornoj aplikaciji. Bezbedno i jednostavno možete pristupiti vašim podacima uz pomoć Sdrive i preko smartphonea.