RS3

Rega RS-3

RS3 je podnostojeći zvučnik koji ima poboljšan odziv basa i sjajno koristi Reginu novu ZRR tehnologiju visokotonca. RS3 je zvučnik izuzetne tehnologije jer koristi tri sistema zvučničkih jedinica. Proizvodi naročito precizne niske frekvencije i veoma ravan srednji sa proširenim visokokvalitetnim performansom visokih tonova.  Atributi koji izdvajaju RS3 su izuzetno dinamičan, raznovrstan i muzikalan zvuk.
rx1-black-ash-one-grille-on

Rega RX1

Rega RX-ONE zvučnički sistem proizvodi balansiran, detaljan i dinamičan zvuk zahvaljujući ručno napravljenom setu zvučničkih jedinica i skretnica  u Reginom dizajnu.  Nedavno razvijen DX-125 bas-srednjetonac nalazi se u centru RX linije zvučnika i savršeno je iskombinovan sa Rega ZRR visokotoncem. Obe jedinice su smeštene u veliki kabinet, konstruisan od 18mm MDF-a i pokriven različitim predivnim finišima od pravog drveta. RX-ONE će se savršeno uklopiti u bilo koji dom i pružiti odlične performanse u širokom spektru sistema.
Rega-RX3-walnut-pair

Rega RX3

Rega RX-THREE zvučnički sistem proizvodi balansiran, detaljan i dinamičan zvuk, zahvaljujući jedinstvenim, ručno izrađenim setom od tri zvučničke jedinice i skretnicom u Reginom dizajnu. Nedavno proizveden DX-125 bas srednjetonac je u središtu RX linije zvučnika i savršeno je iskombinovan sa Rega ZRR visokotoncem i RR125.8 basom. Ove jedinstvene zvučničke jedinice su postavljene u novi kabinet, konstruisanim od 18 mm MDF-a i pokrivenim sa tri različita prelepa finiša. RX-THREE će se savršeno uklopiti u svačiji dom i pružiti savršene performanse i muzikalnost sa tečnim i preciznim bas odzivom.
rx5-cherry

Rega RX5

Rega RX-FIVE zvučnički sistem proizvodi balansiran, detaljan i dinamičan zvuk zahvaljujući jedinstvenim ručno izrađenim zvučničkim jedinicama i skretnici u Reginom dizajnu. Nedavno proizveden bas srednjetonac nalazi se u centru RX linije zvučnika i savršeno je iskombinovan sa Rega ZRR visokotoncem i RR7.8 bas jedinicom. Ove originalne zvučničke jedinice su postavljene u kabinet novog dizajna, koji je konstruisan od 18mm MDF-a i prekriven razlišitim predivnim furnirima od pravog drveta. RX-FIVE može savršeno da se uklopi u bilo koji dom i pruži izuzetne performanse i muzikalnost sa tečnim i preciznim bas odzivom.
img-gallery-ls-rs10-a

Rega RS-10

Rega RS -10 zvučnici su dizajnirani da dopune naš referentni opseg time što su savršen partner za Isis CD plejer i Osiris pojačivač. RS – 10 zvučnik koristi BMR (Balance Mode Radiator ). BMR dizajnersko rešenje je zamišljeno kao drajver punog opsega koji reprodukuje sve muzičke frekvencije od basa do visokih tonova bez prisustva skretnice. Ovaj koncept neverovatno dobro radi i proizvodi muzičku transparentnost koja prirodno asocira na  elektrostatičke zvučnike.