FONO-MINI-A2D

Rega Fono Mini A2D

Rega Fono Mini A2D je visokokvalitetno gramofonsko pretpojačalo koje se koristi sa bilo kojom MM zvučnicom. USB interfejs vam omogućava jednostavan transfer vinila na vaš PC. Fono Mini A2D je dizajniran da pojačava signal MM zvučnice na vrednost koja odgovara svim linijskim ulazima bilo kog audio pojačala. Novo Fono Mini A2D u kućištu od ekstrudiranog aluminijuma ima veoma uslužni prednji i zadnji panel
fono

Rega Fono

Novo Fono MM je MM fono sekcija koja je dizajnirana da bude efektivna, laka za korišćenje,a pre svega, da reprodukuje muziku. Novi raspored na površini priključne ploče je optimizovan za rad sa najnovijom generacijom RP gramofona. Ovaj kompaktan dizajn, koji je uklopljen u novi stil kućišta kako bi estetski odgovaralo Brio-R-u, Apollo-R-u i DAC-u, nudi performanse preko očekivanja za ovu cenu i predstavlja odličan dodatak bilo kom gramofonskom sistemu.
ARIA

Rega Aria

Aria je ,,potpuno analogno pojačalo’’ bez digitalne kontrole. Aluminijumsko kućište skriva unutrašnje kolo od zalutalih RFI signala. Naši dizajneri su izbegavali suvišne uređaje koji narušavaju signalnu putanju i umanjuju kvalitet zvuka. Aria sadrži mnoge dizajnerski inovativne ideje uključujući samopodešavajuću servo kontrolu koja održava MC ulazno kolo na njegovom optimalnom radu, nadoknađujući varijacije ambijentalne i operativne temperature.
LOS

Rega Ios

Rega IOS je gramofonsko pretpojačalo referentne klase. Dizajniran je kao vrhunski MC Phono Stage i odličan partner Rega Alpheta MC zvučnici. Karakteristike: podešavanje gain-a, pozlaćeni ulazni konektori, simetrični pojačivački deo iz četiri faze, balansirani XLR izlazi, ožičenje niske kapacitivnosti, mute funkcija i mono funkcija.