rb101

Rega RB-101

RB101 je standardna oprema za RP1 model gramofona. Zamenila je prethodni model RB100 sa kojim deli sličan izgled ali je značajno lakša. Tako je postala stabilniji oslonac za zvučnicu. Njena konstrukcija iz jednog dela ostvaruje minimalnu rezonancu. Sa platformom je povezana preko tri tačke, kao i ostale ručke iz Rega ponude. Njena struktura je od mešovitog materijala. Cena joj je izuzetno povoljna s obzirom na kvalitet koji poseduje.  
RB202

Rega RB-202

Za ljubitelje sa ograničenim budžetom koji su u potrazi za Rega ručicom klasičnog dizajna, RB202 će ponuditi iznenađujuće performanse za svoju cenu. Rega prvi put kombinuje ručno odabrane visoko kvalitetne vertikalne i horizontalne ležajeve, cevi od livenih legura i tehniku fiksiranja baziranu u tri tačke (kao kod vodećeg modela RB1000). Ovaj sistem redukuje sve vibracije na postolju i ručici, što obezbeđuje još bolju stabilnost duž cele ručice. Sve ovo znači više muzike za Vas, naše slušaoce.
RB303

Rega RB-303

Dizajnirana uz pomoć najnovije 3D CAD & CAM tehnologije, nova RB303 ručica predstavlja kulminaciju više od 30 godina iskustva u u izradi gramofonskih ručica. Zbog napretka u tehnologiji, Rega stručnjaci su bili u mogućnosti da se posvete finom podešavanju i doterivanju legendarnog modela RB300. Uz potpuno novu cev, sa kućištem ležaja, nosačem ručice i školjkom ručice kojima je rigidnost znatno povećana i inteligentnom preraspodelom mase.
rb1000

Rega RB-1000

RB1000 je tehnološki uznapredovala kao nijedna druga Rega ručka u proteklih dvadeset godina! Glavna poboljšanja su ostvarena u predelu nosećih sklopova, ožičenja i upotrebljenog materijala. Pažnja je posvećena raspoređivanju i redukovanju mase u onim delovima ručke koji najviše utiču na performanse. Odmah ćete uočiti poliranu aluminijumsku cev ručke. Njena struktura je izuzetno kruta, sa veoma niskim trenjem pri kretanju i neverovatnom stabilnošću. Ovi atributi će naterati svaku zvučnicu da radi napornije nego ikad ranije.