APOLLO-R

Rega Apollo-R

Apollo-R predstavlja rezultat višegodišnjih inovacija, unapređenog softverskog razvoja i elegantnih inženjerskih rešenja. Preuzeo je tehnička rešenja iz Isis CD plejera kao i Rega DAC-a. Novi Wolfson WM8742 DAC, unapređeno izlazno kolo, poboljšano napajanje, poboljšani interfejs,  unapredjeni analogni i digitalni izlazi,  kompaktan dizajn, daljinski sa komandama i za pojačalo, u crnoj i sivoj boji.

 
ISIS

Rega Isis

Predstavljanje Rega ISIS, vodećeg modela CD plejera.Veoma smo ponosni što smo u mogućnosti da Vam predstavimo 7. generaciju Rega CD plejera.Proizvod vrhunske izrade, i spolja i iznutra, jedinstvene Rega CD tehnologije, sa genijalnim poklopcem i prednjim delom od crnog hroma, kućištem od crnog anodiziranog aluminijuma koje teži značajnih 19kg. Nadamo se da ćete uživati u ovom zaista jedinstvenom CD plejeru, jer je provedeno zaista mnogo vremena u njegovom dizajniranju.  
VALVE-ISIS

Rega Valve Isis

Valve Isis ima iste digitalne i USB sekcije koje se mogu naći kod Isis verzije, dok je analogna sekcija zasnovana na lampama sa pasivnim filtriranjem. Ova sekcija koristi 5814A (ECC82/12AU7) triode koje pokreće revolucioanrni Wolfson WM8741 D/A konverter. Izlazni ’’buffer’’ i transformator pogonske sekcije koriste dve ECC88 (6DJ8/6922) triode. Sličan dizajn kao kod Isis-a. Cilj ovog dizajna je da udalji plejer od uobičajenog pristupa ’’hajde da koristimo lampe kako bi postigli topliji zvuk’’.