C2110

Accuphase C-2120

C-2120 je naslednik C-2110 modela. Nasledio je naprednu tehnologiju dizajna modela C-2810 i C-2410 ,a odlikuje se i AAVA kontrolom jačine zvuka istih izvanrednih specifikacija i konfiguracije, ali povećane topologije. AAVA je nova vrsta kontrole glasnoće koja omogućava odličan zvučni operacioni princip integrišući zahteve pojačanja i kontrole glasnoće i eliminišući sve mehaničke tačke kontakta sa signalne putanje. Činjenica da muzički signal više ne mora da prolazi kroz varirajuće otpornike donosi brojne izrazite prednosti.
2420

Accuphase C-2420

Precizan stereo kontrolni centar C-2420 reflektuje Accuphaseov zvučni senzibilitet dok sadrži naprednu tehnologiju razvijanu za modele C-3800 i C-2820. Otkada je prvi put predstavljena u pretpojačalu C-2800, 2002. godine, AAVA tehnologija je kontinualno poboljšavala i postajala finija, zadržavajući svoj osnovni princip. C-2420 ima razdvojena napajanja za levi i desni kanal, svako sa dodeljenim transformatorom energije, filtrirajućim kondenzatorima i perifernom topologijom.
C-2828

Accuphase C-2820

C-2820 sadrži AAVA tehnologiju razvijenu za model C-3800 i odlikuje se strogo odabranim materijalima i delovima. AAVA je fundamentalno drugačija od pristupa za procesuiranje digitalnog signala koju koristi A/D i D/A konverzija. Kontrola jačine zvuka radi isključivo u analognom domenu. Koristiti AAVA za menjanje jačine zvuka znači da visok S/N odnos i nisko izobličenje pojačala ostaju potpuno netaknuti. Frekvencijski odziv i kvalitet zvuka ne trpe tokom slušanja.
C-3800

Accuphase C-3800

C-3800 sada koncentriše široko znanje i umeće sticano godinama na polju pretpojačala u proizvod koji je predodređen da postane novi model za sledeću generaciju. U pogledu koncepta i izvedene topologije, ovo pretpojačalo stoji na samom čelu tehnologije. Među izuzetnim odlikama modela C-3800 najviše se ističe dalje razvijen koncept "Balanced AAVA". Dva AAVA kola se pogone u balansiranoj konfiguraciji, rezultirajući idealnom kontrolom jačine zvuka od balansiranog ulaza do balansiranog izlaza.
C-27

Accuphase C-27

Analogni fono zapis doživljava tih bum među pronicljivim ljubiteljima muzike. Ne treba pominjati da je gramofonski ekvilajzer neophodan za ekstraktovanje enormnog bogatstva zvučnih informacija ugraviranih na vinil ploče. Još, izbor tonske ručke, zvučnice i drugih delova playback sistema zahteva razumevanje audio osnova. To je polje na kome investiranje vremena i truda može ostvariti veoma zadovoljavajuće rezultate.Accuphase je postigao značajnu umešnost u dizajniranju i pravljenju fono ekvilajzera.
nano-phono

Clearaudio Nano Phono V2

Njegove brižljivo odabrane SMD komponente su ručno sklopljene u Erlangenu i nekoliko puta testirane. Rezultat tih napora je odnos signala i šuma manji od 84 decibela. Ulazna impedansa je podešena pomoću plug-in veza, pa se kvalitet ne gubi pri upotrebi različitih MM i MC zvučnica. Nano Phono Headphone dodatno sadrži snažno pojačalo za slušalice u čvrstom aluminijumskom kućištu za intimno slušanje zvuka najviše vernosti.
smart-phono

Clearaudio Smart Phono V2

Lagana (600g) gramofonska sekcija koja je očarala svetsku audio javnost. Minimalno aluminijumsko kućište koje sadrži elektroniku sa najboljim zvukom na tržištu. Pojačanje i do 54 decibela pri 1 kilohercu i ekstremno linearan frekvencijski odziv pružaju neprevaziđen kvalitet za ovu cenu. Za MM i MC zvučnice  napravljena su dva odvojena dizajna kola uz pomoć SMD tehnologije, koja se biraju prekidačem. Smart Phono Headphone V2 dodatno sadrži snažno gramofonsko pojačalo.
basic+

Clearaudio Basic +

Uz opciono ACCU+ napajanje, Basic + je koristan i na režimu niskog delovanja baterije pri čemu elektromagnetno mešanje ne može uništiti uživanje u muzici. Basic + pruža pojačanje od 60 decibela pri jednom kilohercu i automatski podešava svoj izlaz za savršen odgovor zvučnici. Sa preciznošću izjednačavanja od dosta ispod 0.2dB ova 1.5kg teška gramofonska sekcija pruža akustično zadovoljstvo odlične koncertne sale.
balance-+

Clearaudio Balance +

Precizna alatka u rukama inženjera zvuka koje je podjednako pogodna za kućni high-end sistem. Elegantno dizajniran Balance + ima izlaz za slušalice na prednjem panelu i odgovarajuću drugu šasiju za eksterno napajanje. Uz  Accu+ baterijsko napajanje, Balance + postaje gramofonska sekcija sa tri šasije, još viših performansi. Opremljen visoko-kvalitetnom kontrolom glasnoće, Balance + se može direktno povezati na pojačalo snage postajući kontrolno pretpojačalo. Balance + gramofonska sekcija nepromenjeno reprodukuje veliki broj audiofilskih ploča.
FONO-MINI-A2D

Rega Fono Mini A2D

Rega Fono Mini A2D je visokokvalitetno gramofonsko pretpojačalo koje se koristi sa bilo kojom MM zvučnicom. USB interfejs vam omogućava jednostavan transfer vinila na vaš PC. Fono Mini A2D je dizajniran da pojačava signal MM zvučnice na vrednost koja odgovara svim linijskim ulazima bilo kog audio pojačala. Novo Fono Mini A2D u kućištu od ekstrudiranog aluminijuma ima veoma uslužni prednji i zadnji panel
fono

Rega Fono

Novo Fono MM je MM fono sekcija koja je dizajnirana da bude efektivna, laka za korišćenje,a pre svega, da reprodukuje muziku. Novi raspored na površini priključne ploče je optimizovan za rad sa najnovijom generacijom RP gramofona. Ovaj kompaktan dizajn, koji je uklopljen u novi stil kućišta kako bi estetski odgovaralo Brio-R-u, Apollo-R-u i DAC-u, nudi performanse preko očekivanja za ovu cenu i predstavlja odličan dodatak bilo kom gramofonskom sistemu.
ARIA

Rega Aria

Aria je ,,potpuno analogno pojačalo’’ bez digitalne kontrole. Aluminijumsko kućište skriva unutrašnje kolo od zalutalih RFI signala. Naši dizajneri su izbegavali suvišne uređaje koji narušavaju signalnu putanju i umanjuju kvalitet zvuka. Aria sadrži mnoge dizajnerski inovativne ideje uključujući samopodešavajuću servo kontrolu koja održava MC ulazno kolo na njegovom optimalnom radu, nadoknađujući varijacije ambijentalne i operativne temperature.
LOS

Rega Ios

Rega IOS je gramofonsko pretpojačalo referentne klase. Dizajniran je kao vrhunski MC Phono Stage i odličan partner Rega Alpheta MC zvučnici. Karakteristike: podešavanje gain-a, pozlaćeni ulazni konektori, simetrični pojačivački deo iz četiri faze, balansirani XLR izlazi, ožičenje niske kapacitivnosti, mute funkcija i mono funkcija.