matrix

Clearaudio Smart Matrix Professional

Novi unapređen Smart Matrix Professional zamenjuje prethodni Smart Matrix model. Poboljšane su  performance vakumskog čišćenja. Nova kruta I dampirana šasija  značajno umanjuje ambijentalnu buku, dok radi snažan vakumski system. Unapređen je tanjir od polimera, meke nereaktivne površine, da bi ploče bile zaštićene. Dvosmerna rotacija I precizno napravljena samopodešavajuća vakumska cev omogućavaju dubje čišćenje brazdi ploče.
matrix-double

Clearaudio Double Matrix Professional

Predstavljena u HiFi News (Ken Kessler, avgust 2011.) kao ,,savršena mašina za čišćenje ploča’’, ima sledeće osobine; Snažan vakumski uređaj za čišćenje sa senzorom za pregrejavanje. Značajno umanjena buka prilikom rada. Za jedan minut čisti obe strane simultano. Kontinualno prilagodljiva brzina rotacije i promena smera. Atraktivna i čvrsta aluminijumska šasija sa mat finišem. Pogodna za kontinualan profesionalan rad zahvaljujući visokokvalitetnim komponentama. Ukratko, čištač ploča visokih performansi sa estetskim izgledom i kvalitetom obrade svojstvenim high-end gramofonima.
weight-watcher

Clearaudio Weight Watcher

Izuzetno tačna digitalna vaga, sa preciznošću od 0.05 g. Kalibracija je automatska svaki put pri uključivanju. Ima dve AAA batterije i automatsko isključivanje da bi se sačuvala njina energija.
twister

Clearaudio Twister

Pritezač ploče, napravljen od specijalne apsorbujuće mase sa rukohvatom od nerđajućeg čelika.
high-precision

Clearaudio High Precision Level Gauge

Svaka libela visoke preciznosti je precizno ručno kalibrisana na ploči precizno kalibrisane površine u Clearaudio fabrici što je garancija za najtačnije merenje nivoa. Rupa u donjem libele visoke preciznosti se koristi i kao teg za ploču.
clear-contact

Clearaudio Clear Contact

Čisti sve elektronske delove koji su u kontaktu i poboljšava ton tako da je u rangu sa video kvalitetom.
cerekit-prof

Clearaudio Cerekit Professional

Set za profesionalno negovanje gramofona. Sadrži: četkicu za čišćenje ploče „Pure Groove“, četkicu od karbonskih vlakana, dijamantsku četkicu za čišćenje igle, dijamantski fluid za čišćenje „Elixir of Sound“, pastu za poliranje, 100ml fluida za čišćenje „Pure Groove“, fluid za čišćenje akrilnih delova (100ml), odvrtač (šrafciger) i mikrofiber krpicu za čišćenje.
CMB

Clearaudio CMB (Ceramic-Magnetic-Bearing)

Clearaudio CMB (keramičko magnetno ležište) je rezultat dugotrajnog istraživanja i razvoja i zasniva se na Clearaudio patentima. Dva suprotna magnetna polja su savršeno usklađena, nalaze se jedan iznad drugog i na taj način se odbijaju. Magnetna polja su potpuno zaštićena od spoljašnjih uticaja zahvaljujući pažljivoj aplikaciji veoma sofisticiranih materijala. Visoko precizna keramička vertikalna osovina se savršeno uklapa u ležište od bronze.
dialog

DIALOG

Kompatibilan sa PHANTOM-om i postojećim Devialetovim pojačalima, pojavljuje se potpuno novi inteligentan audio ruter koji se zove DIALOG. DIALOG stvara celokupan wireless audio sistem u visokoj rezoluciji kroz vaš dom i može da kontroliše i sinhronizuje do 24 PHANTOM-a. Povezan je na vaš internet ruter, DIALOG takođe može da ima direktan pristup muzici iz clouda. DIALOG stvara najčvršću mrežu na tržištu, kombinujući 3 dual-band Wi-Fi konekcije, jedan 1Gbps Ethernet, i Power Line Communication poslednje generacije. Moguća je i wired konekcija sa DIALOG-ovom mrežom preko 1Gbps Ethernet RJ-45 porta
erodion

Lyra ERODION

Naš cilj je bio da stvorimo neutralan step-up uređaj visoke energije, sa direktnom signalnom putanjom koja će otkriti snagu MC zvučnice. Iako je specijalno dizajniran za Lyra zvučnice, može se koristiti sa drugim zvučnicama niskih impedansi, od 2 do 10 oma. Sa pojačanjem od 26 dB, Erodion premošćuje prelaz od niskog izlaza MC zvučnice  do standardnih 10kΩ~ 47 kΩ na ulazu u MM gramofonsko pretpojačalo i gramofonsku sekciju.
SPT

Lyra SPT cleaner

Primarna funkcija Lyrine SPT je preventivna - pomažući da igla vaše zvučnice ostane skrupulozno čista, asistira praćenju i minimalizuje oštećenje vaših ploča i zvučnice. Njena dodrobit je šira od prostog čišćenja igle. U razvojnom procesu SPT-a, u Lyri su izveli intenzivne testove slušanja, sa određenim ciljem poboljšanja vaše gramofonske zvučnice. Može se primeniti, osim na Lyrine zvučnice, i na zvučnice visokih performansi drugih proizvođača i značajno ih poboljšati. Lyrin dizajn SPT-a ne razlaže i ne oštećuje lepak između igle i njenog nosača.
Sky-Q-Brick

Skylan Sky Q-Bricks

Odličan način absorpcije energije. Noelsovo novo remek-delo! Sada još bolje ultimativno poboljšanje zvuka.  Lako rukovanje. Postavite ispod vaših zvučnika i Sky Q-Bricks će otvoriti nove zvučne vidike!
SKY-FILL

Skylan Sky Fill

Sky post filling je materijal kojim ćete napuniti Skylan stalke. Pomoću njega možete optimalno podestiti zvuk Vaših Skylan stalaka i Harbeth zvučnika.
SKY-FILL-premium

Skylan Sky Premium Fill

SKY Premium Fill je rezultat dugog, intenzivnog rada i kontinualnog razvoja na ovom polju. Fizički rezultat su suštinski poboljšani uslovi rada za zvučničke jedinice zahvaljujući drastičnom sniženju vibracija kućišta. Muzički rezultat je dublji i kontrolisaniji bas, poboljšane i korigovane boje tonova jer se dobija više energije za projekciju zvuka i samim tim više ekspresije i inteziteta.