d1-front

Lumin D1

Tokom stvaranja LUMIN A1 plejera, cilj je bio napraviti apsolutno najbolji izvor bez obzira na cenu. Nije se štedelo tokom njegove proizvodnje. Kada je u pitanju LUMIN D1,Pixel Magic Systems Ltd je želeo da zadrži tu vrhunsku muzikalnost, uz što manje izmene u svim oblastima. Sa smanjenjem šasije i otklanjanjem HDMI izlaza umanjena je cena bez gubitaka na kvalitetu muzike, a upotrebom izvora sa sopstvenim dometom, učinjena je najveća ušteda uz minimalan kompromis.
t1-front

Lumin T1

U procesu stvaranja LUMIN-a A1, Pixel Magic Systems Ltd se fokusirao na stvaranje apsolutno najboljeg izvora bez obzira na cenu. Nije se štedelo na njegovoj proizvodnji. To nije slučaj sa LUMIN T1.  Cilj proizvođača je bio da široj publici pruži je sve te pobedničke muzičke osobine. Promenjena je proizvodna tehnika u cilju povećanja produktivnosti, ali je ostvareno isto iskustvo zvuka kao kod najbolje ocenjenih izvora iz 2013.
a1-front

Lumin A1

Jedan od najbolje ocenjenih audio proizvoda 2013/2014. Odkako je predstavljen krajem 2012, vest o LUMIN A1 proširila se na sve krajeve sveta, sa nagradama i priznanjima koja su stizala od industrijskih najpoštovanijih websajtova i časopisa.  ,,Computer Audiophile" je predstavio  LUMIN rečima ,,mrežni plejer sa kim svi ostali treba da se porede" a ,,6moons"-ov Joël Chevassus je opisao DSD kod LUMIN-a kao najuzbudljivije zvučno iskustvo koje je ikada doživeo.
s1-front

Lumin S1

Sa lakoćom reprodukuje sve, od DSD 128 5.6Mhz, preko high-res PCM, do mainstream formata kao što su FLAC, Apple Lossless, MP3 i Internet radio. Neprekidan Playback, On-Device Playlists i otporan buffering muzike pružaju superiornu reprodukciju, bez ikakvog ometanja. Precizno mašinski obrađen iz čvrstog bloka aluminijuma, uz najfinije materijale. LUMIN zaslužuje mesto na vrhu hi-fi-ja svakog audiofila. Vrhunski spoj komponenti, dizajn kola i skladan raspored podrazumevaju i precizne balansirane audio izlaze i jedan spoljni toroidalni izvor napajanja. Neverovatno prirodna, privlačna i jedinstvenog dizajna, iPad aplikacija omogućava prijatno pretraživnje i selekciju muzike.