1-LAVARDIN-MODEL-IS

Lavardin Model IS

Izuzetna dinamičnost Modela IS definitivno će vas približiti muzici i pružiti vam čistoću i jasnost koje ne mogu da dostignu druga, mnogo skuplja pojačala. Njegova potpuna transparentnost širom opsega je u suprotnosti sa fokusiranom transparentnošću najboljih lampaških pojačala. Nije agresivan kao većina tranzistorskih pojačala. Istina u koju ćete teško poverovati je da mu je izlazna snaga samo 45W. Tehničari su ovu fantastičnu obradu energije izmerili kao 140W po kanalu pri otporu od 2 oma.
1-LAVARDIN-MODEL-IS-REF

Lavardin Model IS Reference

Model IS Reference je direktni naslednik pojačala Model IS, i zahvaljuću svojim dodatnim opcijama, daje više nego dobru sliku o tome za šta je sve sposoban skuplji Model IT. Njegova strujna kola i napajanje su specijalno poboljšana kako bi razvila fantastični potencijal Lavardinove niske memorijske distorzije. Izlazna snaga je ista kao kod Modela IS, ali mikrodinamika i rezolucija su povećani, kako bi došla do izražaja veća ekspresivnost osećaja koju izražava muzika. Posledično, i zvučna pozornica je šira, detalji su oštriji i prezentacija je zrelija, čak i kada je zvučni balans primetno neutralan kao kod Modela IS.
1-LAVARDIN-MODEL-IT

Lavardin Model IT

Model IT je prvo komercijalno audio pojačalo na svetu zasnovano na Lavardinovoj originalnoj “memory free” tehnologiji. IT je jedinstveno tehnološko dostignuće, nastalo kao rezultat 12 godina istraživanja i na hiljada sati testiranja. Model IT krasi minimalistički dizajn i koristi izuzetno precizna “memory free” kola visokih performansi. Predviđen za ručno upravljanje, ima selekciju linijskog izvora za do četiri nebalansirana ulaza, bez tape izlaza i fono mogućnosti. Čist i razgovetan zvuk koji nijedno drugo pojačalo ne može da dostigne, čini IT prirodnim izborom u moru konkurencije.
1-LAVARDIN-MODEL-IT-15

Lavardin Model IT 15

Povodom 15 godina postojanja legendarnog Modela IT, naše najnovije istraživanje smo posvetili ekskluzivnoj i posebno poboljšanoj verziji: Modelu IT-15. Unapređeno električno kolo, koje je proizvod desetogodišnjeg istraživanja, čini Model IT-15 najboljim pojačalom ikada proizvedenim. Model IT-15 predstavlja novu kategoriju pojačala koje napada konvencionalno mišljenje, ispoljavajući neverovatnu transparentnost, kombinovanu sa fantastičnom mikro-dinamikom koju mogu proizvesti samo Lavardin Technologies.
PICclrHR

Lavardin Model CLR 83

Model CLR 83 Ultra Low Memory interkonekt je dizajniran da omogući maksimalne performanse Modela IT - integrisanog pojačala. CLR kablovi nisu jednostavni modeli; dve godine specijalnog istraživanja je uloženo u njih.  Od svog postanka 1998. godine, oni su Lavardinovi referentni kablovi. Ručno su sastavljeni u celosti. CLR 83 je opremljen sa 5-pin DIN utičnicom, predviđenom za Naim CD plejere.
cmr

Lavardin Model CMR

Model CMR strujni kabl nije skup, ali je veoma efikasan, primenjen na bilo koju komponentu: Lavardin pojačalo, CD plejere, ostala pojačala, elektrostatične zvučnike. Dizajnirali smo ih da bi se oslobodili svih strujnih nečistoća, a da pri tome ne stvorimo nove probleme. Efekat nije spektakularan jer zvuk, boja i balans ostaju nepromenjeni. Ali je fundamentalan jer stvara više prostora, mikro dinamike, fluidnosti, otvorenosti, uzbuđenja i angažmana.
PICcpoHR

Lavardin Model CPO

Novi Model CPO predstavlja proširenje Lavardinove linije ,,low memory’’ kablova na kablove za gramofonsku ručku. Model CPO ima jednoslojan oklop i dve odvojene žice između visokokvalitetnog 90 stepenog mini din konektora i profesionalno urađenih RCA pozlaćenih konektora. Ovaj kabl je fantastična nadogradnja za Linn, Ikeda, Fidelity Research, Jelco, novije SME ručke i bilo koje druge sa mini din konektorom.