extKey

LaCie XtremKey USB 3.0

Ako želite ekstremnu brzinu, kapacitet i bezbednost vaših podataka, LaCie XtremKey je napravljen imajući vas u vidu. Ima brzine transfera do 230MB/s, kapacitet do 128GB, i sposobnost da podnosi enormni pritisak okeanske dubine i ekstremne temperature. LaCie XtremKey je najtvrđi USB stik na tržištu. USB 3.0 predstavlja enormno povećanje brzine u odnosu na USB 2.0, ali je i kompatibilan sa USB 2.0, pa ne brinite za konektivnost.
Porshe-USB

LaCie Porsche Design USB key

LaCie i Porsche Design su sarađivali kako bi iskombinovali brzinu, dizajn i tehnologiju i stvorili USB stik koji je i lep i funkcionalan. LaCie Porsche Design USB Key je napravljen od jakog čelika, a kompaktan dizajn podrazumeva čvrstinu. Tanak a čelično jak, LaCie Porsche Design Key USB 3.0 interfejs pruža brzine i do 95MB/s. Zahvaljujući LaCie Private/Public softveru, Porsche Design USB Key je bezbedan iznutra koliko i spolja. Štiti vaše podatke ultra-bezbednom AES 256-bit encryption tehnologijom.
culbuto

LaCie Culbuto

Odrasli ste, ali vaš radni sto ne mora izgledati dosadno. Od dizajnera Constance Guisseta, LaCie Culbuto USB memorija unosi magiju, pokret i zagonetku u vaš funkcionalni radni prostor. Zato prigrlite dete u sebi – LaCie Culbuto je uvek spreman za igru. Kada nije zauzet memorisanjem vaših podataka, LaCie Culbuto je zanimljiv kao držač vaših fotografija ili kartica na stolu.
ruggedkey

LaCie Rugged Key

Njegova gumena konstrukcija je otporna na pad sa visine od 100 m. Izdržljivost na vrelini i hladnoći zaštiti će vaše podatke u klimatski najekstremnijim okruženjima, bilo da hodate po vreloj pustinji ili se probijate kroz zaleđenu tundru. Otporan je i na prašinu i vodu. Pomoću  RuggedKey USB 3.0 interfejsa imate brzine prenosa i do 150MB/s i izuzetno brze transfere podataka. Hardverski čvrst i jednostavan, softverski bezbedan – RuggedKey štiti vaše podatke AES 256-bitnom enkripcijom.
cookey

LaCie CooKey

Čvrst metal, ultra tankog dizajna; može se nositi na privesku za ključeve. Izdašna memorija od 32GB i 64GB. Velike brzine prenosa (do 30 MB/s). 4GB online memorije na Wuala na 2 godine. Zlatna SIP tehnologija, vodootporan i izdržljiv na grebanje.
PetiteKey_back

LaCie PetiteKey

LaCie PetiteKey ima kompaktan dizajn  koji pruža čvrstu zaštitu podataka i odličan kapacitet. Dizajn u obliku ključa je ponovo u modi – samo je sada funkcionalniji i sa više memorije. Najbolje od svega je što Vam modeli PetiteKey od 8GB, 16GB i 32GB omogućavaju da stavite enormnu količinu podataka na mali fleš drajv.  Uz LaCie PetiteKey ide LaCie Private-Public software, koji vaše podatke obezbeđuje AES 256-bitnom enkripcijom i lozinkom. Kreirajte lozinkom zaštićenu oblast na vašem flešu i skladištite poverljive informacije pod maksimalnom zaštitom.