E-260

Accuphase E-260

E-260 je usavršena verzija E-250, predstavlja najnoviju tehnologiju dizajna i poseduje istu naprednu AAVA kontrolu zvuka kao i kvalitetniji modeli E-560, E-460 i E-360. AAVA je revolucionaran princip koji redefiniše koncept kontrole zvuka počevši od uzemljenja, radeći čisto u analognom domenu radi visoke performanse i savršenog zvuka. U fazi izlaza, tranzistori visoke snage su kombinovani u paralelne push-pull konfiguracije što značajno povećava njihovu sposobnost da bezbedno kontrolišu zvučnike niske impedanse.
e-370_front_2

Accuphase E-370

Nasleđujući vrhunsku tehnologiju top-modela E-600 i high-power verziju modela E-470, E-370 predstavlja sasvim drugačiji model od E-360. Ukupan S/N odnos poboljšan je za 3 dB. Druge impresivne odlike su MOS-FET prekidači umesto releja za zaštitu zvučnika, koji omogućavaju superiorne električne karakteristike i dugoročnu pouzdanost. Topologija kola izlazne sekcije dizajnirana je za ekstremno nisku impedansu, pa je damping faktor preko 400, što znači odličan pogon zvučnika.
e-470_front2

Accuphase E-470

E-470 je potpuno drugačiji model u odnosu na prethodni E-460. Sekcije pretpojačala i pojačala snage su potpuno razdvojene, kako bi svaka mogla da razvije svoj puni potencijal i otkrije svoje performanse i savršenstvo zvuka. Jednostavnim pokretom prekidača, POWER IN, omogućava se individualno korišćenje svake sekcije. MCS+ pristup poboljšava ključne parametre performansi time što paralelno uključuje više identičnih kola, a strujni feedback pruža optimalnu stabilnost. Kao rezultat, izlazna faza niske impedanse postiže damping faktor od 500.
E-600-front

Accuphase E-600

Sa ciljem da nadvisi nivo performansi koji postavljaju tipovi zasebnih pojačala, E-600 u potpunosti koristi tehnologiju sofisticiranog dizajna, koja je tokom godina akumulirana u Accuphaseu. Poseduje usavršenu kontrolu jačine zvuka tipa AAVA, najnoviju topologiju kola, delove i materijale najboljeg kvaliteta. Blok pojačala snage je konfigurisan najmodernijim instrumentima topologije pojačala, čime je postignut balansiran prenos signala duž cele putanje. Uz MCS+ i current feedback amplification princip, postižu se odlične elektronske karakteristike.
1-LAVARDIN-MODEL-IS

Lavardin Model IS

Izuzetna dinamičnost Modela IS definitivno će vas približiti muzici i pružiti vam čistoću i jasnost koje ne mogu da dostignu druga, mnogo skuplja pojačala. Njegova potpuna transparentnost širom opsega je u suprotnosti sa fokusiranom transparentnošću najboljih lampaških pojačala. Nije agresivan kao većina tranzistorskih pojačala. Istina u koju ćete teško poverovati je da mu je izlazna snaga samo 45W. Tehničari su ovu fantastičnu obradu energije izmerili kao 140W po kanalu pri otporu od 2 oma.
1-LAVARDIN-MODEL-IS-REF

Lavardin Model IS Reference

Model IS Reference je direktni naslednik pojačala Model IS, i zahvaljuću svojim dodatnim opcijama, daje više nego dobru sliku o tome za šta je sve sposoban skuplji Model IT. Njegova strujna kola i napajanje su specijalno poboljšana kako bi razvila fantastični potencijal Lavardinove niske memorijske distorzije. Izlazna snaga je ista kao kod Modela IS, ali mikrodinamika i rezolucija su povećani, kako bi došla do izražaja veća ekspresivnost osećaja koju izražava muzika. Posledično, i zvučna pozornica je šira, detalji su oštriji i prezentacija je zrelija, čak i kada je zvučni balans primetno neutralan kao kod Modela IS.
1-LAVARDIN-MODEL-IT

Lavardin Model IT

Model IT je prvo komercijalno audio pojačalo na svetu zasnovano na Lavardinovoj originalnoj “memory free” tehnologiji. IT je jedinstveno tehnološko dostignuće, nastalo kao rezultat 12 godina istraživanja i na hiljada sati testiranja. Model IT krasi minimalistički dizajn i koristi izuzetno precizna “memory free” kola visokih performansi. Predviđen za ručno upravljanje, ima selekciju linijskog izvora za do četiri nebalansirana ulaza, bez tape izlaza i fono mogućnosti. Čist i razgovetan zvuk koji nijedno drugo pojačalo ne može da dostigne, čini IT prirodnim izborom u moru konkurencije.
1-LAVARDIN-MODEL-IT-15

Lavardin Model IT 15

Povodom 15 godina postojanja legendarnog Modela IT, naše najnovije istraživanje smo posvetili ekskluzivnoj i posebno poboljšanoj verziji: Modelu IT-15. Unapređeno električno kolo, koje je proizvod desetogodišnjeg istraživanja, čini Model IT-15 najboljim pojačalom ikada proizvedenim. Model IT-15 predstavlja novu kategoriju pojačala koje napada konvencionalno mišljenje, ispoljavajući neverovatnu transparentnost, kombinovanu sa fantastičnom mikro-dinamikom koju mogu proizvesti samo Lavardin Technologies.
brio-with-remote

Rega Brio

Brio ima kompletno novo alumijumsko kuciste i poboljsana elektricna kola. U odnosu na prethodnika Brio-R dodat je izlaz za slusalice kao i pozlaceni konektori za zvucnicke kablove. Poseduje i vrlo dobru gramofonsku sekciju sto je odlika svi Rega pojacala. Testovi i nagrade: http://www.whathifi.com/rega/brio/review http://www.the-ear.net/review-hardware/rega-brio-integrated-amplifier  
elex-r

Rega Elex – R

Elex-R je ugrađen u punu širinu Reginog kućišta sa poboljšanim hlađenjem, što zajedno sa većim transformatorom omogućava da Elex-R proizvodi 90W po kanalu na 6Ω i 72.5W po kanalu na 8Ω. Regini dizajneri su uložili vreme, trud i novac u razvoj električnog kola i konstrukcije. Ugradili su komponente najviših specifikacija. Kao elemenat dizajna uključili su korisne usluge, kao što je izlaz za pretpojačalo, kako bi Elex-R pojačalo moglo da se primeni u raznim sistemima. Testovi i nagrade: http://www.rega.co.uk/uploads/hfc-420-gt-interamp-rega-reprint-low.pdf http://www.whathifi.com/rega/elex-r/review http://www.whathifi.com/awards/2015/stereo-amplifiers http://www.whathifi.com/awards/2014/stereo-amplifiers?utm_source=awards2014&utm_medium=email&utm_campaign=manuf_outreach http://www.whathifi.com/rega/elex-r/review http://www.the-ear.net/review-hardware/rega-elex-r-integrated-amplifier http://audiofi.net/2014/09/rega-elex-r-the-hidden-gem/
ELICIT

Rega Elicit-R

Elicit-R ima visokokvalitetno izrađenu gramofonsku sekciju pokretnog magneta koja povećava potencijal vašeg vinil sistema. Prekidač na zadnjem panelu omogućava da se isti ulaz prebaci na sekundarni set na linijskom nivou. Ovaj ulaz je specijalno konfigurisan da ponudi bolju izolaciju i umanji šum. Zato je idealan za konekciju osetljivijih uređaja kao što su spoljne MM i MC gramofonske sekcije. Ista utičnica omogućava da se ovaj linijski ulaz koristi sa bilo kojim linijskim uređajem. Testovi i nagrade: http://www.whathifi.com/rega/elicit-r/review http://www.whathifi.com/awards/2015/stereo-amplifiers http://www.whathifi.com/awards/2014/stereo-amplifiers?utm_source=awards2014&utm_medium=email&utm_campaign=manuf_outreach http://www.whathifi.com/rega/elicit-r/review  
OSIRIS

Rega Osiris

Osiris je kulminacija 32-godišnjeg iskustva Rega inženjera u razvoju kvalitetnih pojačala. Super visokih performansi, 162 W na 8 Oma (250 W 4 Oma), dvostruko mono pojačalo je smešteno u Rega CNC aluminijumsko kućište ručne izrade sa visoko efikasnim hladnjacima. Osiris nudi performanse bez premca i neprevaziđen kvalitet izrade. Osiris koristi simetričnu topologiju strujnog kola koja će obezbediti potreban napon i omogućiti da Osiris funkcioniše sa bilo kojim zvučničkim sistemom.