stands-for-monitor-30

HIFI RACKS stalak za Harbeth 30.1

Stalci za Harbeth 30.1 su dizajnirani i proizvedeni u radionici Hi Fi Racks-a u Leicstershireu u Engleskoj. Njihova namena je uklapanje sa odgovarajućim zvučnicima. Ovi stalci su atraktivan komad nameštaja koji nudi superiorne akustične performanse. O tome svedoče brojne nagrade Hi Fi Worlds-a za proizvod godine, kao i veoma pohvalne recenzije.
hi-fi-racks-monitor-7

HIFI RACKS stalak za Harbeth HL-Compact 7ES-3

Stalci za Harbeth HL-Compact 7ES-3 su dizajnirani i proizvedeni u radionici Hi Fi Racks-a u Leicstershireu u Engleskoj. Njihova namena je uklapanje sa odgovarajućim zvučnicima. Ovi stalci su atraktivan komad nameštaja koji nudi superiorne akustične performanse. O tome svedoče brojne nagrade Hi Fi Worlds-a za proizvod godine, kao i veoma pohvalne recenzije.
stands-for-hl5

HIFI RACKS stalak za Harbeth Super HL5 Plus

Stalci za Harbeth HL-Compact 7ES-3 su dizajnirani i proizvedeni u radionici Hi Fi Racks-a u Leicstershireu u Engleskoj. Njihova namena je uklapanje sa odgovarajućim zvučnicima. Ovi stalci su atraktivan komad nameštaja koji nudi superiorne akustične performanse. O tome svedoče brojne nagrade Hi Fi Worlds-a za proizvod godine, kao i veoma pohvalne recenzije.