verify

Clearaudio Verify

Verify gramofonska ručka predstavlja Clearaudiovu inovativnu i pionirsku tehnologiju magnetnih ležajeva u elegantnoj formi. Super čvrsta, rezonantno optimalna, karbonska vlakna su osnova za radijalan dizajn koji je zgodan za rukovanje. Verify postiže svoj optimalan zvuk u kombinaciji sa gramofonom Concept i odgovarajućom Concept MC zvučnicom. Za ljubitelje high-enda i nove članove tog kluba, ovo može biti najuzbudljiviji kompletan gramofonski paket svih vremena. Ali i na većini drugih gramofona, Verify pruža priuštivu sintezu izvanrednog dizajna i zvučnosti obogaćene detaljima.
Satisfy

Clearaudio Satisfy

Dizajnirana za upotrebu na širokom spektru gramofona i zvučnica, nagrađena Satisfy ima niz osobina koje se obično vezuju za neke od najboljih gramofonskih ručki. Cev ručke je urađena od ispletenih karbonskih vlakana što pruža izuzetnu krutost (dostupna je i verzija od aluminijuma). Dvodelni aluminijumski vrh sa prilagodljivim azimutom omogućava precizno poravnavanje bilo koje zvučnice. Dva horizontalna nosača su izuzetno precizna i dugovečna keramička ležaja. Anti –klizna kontrola postignuta je primenom inovativnog magnetnog sistema. Satisfy je standardno opremljena sa držačem Linn-tipa, ali može se koristiti i  Clearaudiovo VTA-postolje koje omogućava fino podešavanje VTA-a čak i tokom rada.
Unify-Silver

Clearaudio Unify

Antimagnetno noseće kućište od izlivenog metala. Cev ručke od upredenog ugljeničnog vlakna konstruisana za izuzetnu rigidnost. Dvodelni aluminijumski omotač sa prilagodljivim azimutom omogućava precizno podešavanje bilo koje zvučnice. Ekscentrično kontra opterećenje, dizajnirano da bi se spustio centar gravitacije ručke, pruža poboljšano dinamičko praćenje. Opsežna podešavanja, uključujući  VTA i anti-klizno podešavanje, postavljaju iglu precizno u brazdu ploče i pružaju maksimum informacija. Neprekinut tok Clearaudiovog Sixstream kabla pruža kontinualnu vezu od zvučnice do gramofonskih priključaka bez dodatnih konekcija.
universal-TA

Clearaudio Universal

Radijalna ručica Universal o Clearaudia je kompletan portofolio proizvoda u rangu iznad 3000 eura. Universal ručica je ručno napravljena, uz najveću moguću preciznost i u okviru ove cene, pruža nenadmašne performanse. Velika prednost Universal ručice je ta što može fleksibilno da se koristi bilo koja igla, fino podešavanje azimuta i VTA podešavanje – čak i u toku reprodukcije.
PICcpoHR

Lavardin Model CPO

Novi Model CPO predstavlja proširenje Lavardinove linije ,,low memory’’ kablova na kablove za gramofonsku ručku. Model CPO ima jednoslojan oklop i dve odvojene žice između visokokvalitetnog 90 stepenog mini din konektora i profesionalno urađenih RCA pozlaćenih konektora. Ovaj kabl je fantastična nadogradnja za Linn, Ikeda, Fidelity Research, Jelco, novije SME ručke i bilo koje druge sa mini din konektorom.
rb101

Rega RB-101

RB101 je standardna oprema za RP1 model gramofona. Zamenila je prethodni model RB100 sa kojim deli sličan izgled ali je značajno lakša. Tako je postala stabilniji oslonac za zvučnicu. Njena konstrukcija iz jednog dela ostvaruje minimalnu rezonancu. Sa platformom je povezana preko tri tačke, kao i ostale ručke iz Rega ponude. Njena struktura je od mešovitog materijala. Cena joj je izuzetno povoljna s obzirom na kvalitet koji poseduje.  
RB202

Rega RB-202

Za ljubitelje sa ograničenim budžetom koji su u potrazi za Rega ručicom klasičnog dizajna, RB202 će ponuditi iznenađujuće performanse za svoju cenu. Rega prvi put kombinuje ručno odabrane visoko kvalitetne vertikalne i horizontalne ležajeve, cevi od livenih legura i tehniku fiksiranja baziranu u tri tačke (kao kod vodećeg modela RB1000). Ovaj sistem redukuje sve vibracije na postolju i ručici, što obezbeđuje još bolju stabilnost duž cele ručice. Sve ovo znači više muzike za Vas, naše slušaoce.
RB303

Rega RB-303

Dizajnirana uz pomoć najnovije 3D CAD & CAM tehnologije, nova RB303 ručica predstavlja kulminaciju više od 30 godina iskustva u u izradi gramofonskih ručica. Zbog napretka u tehnologiji, Rega stručnjaci su bili u mogućnosti da se posvete finom podešavanju i doterivanju legendarnog modela RB300. Uz potpuno novu cev, sa kućištem ležaja, nosačem ručice i školjkom ručice kojima je rigidnost znatno povećana i inteligentnom preraspodelom mase.
rb1000

Rega RB-1000

RB1000 je tehnološki uznapredovala kao nijedna druga Rega ručka u proteklih dvadeset godina! Glavna poboljšanja su ostvarena u predelu nosećih sklopova, ožičenja i upotrebljenog materijala. Pažnja je posvećena raspoređivanju i redukovanju mase u onim delovima ručke koji najviše utiču na performanse. Odmah ćete uočiti poliranu aluminijumsku cev ručke. Njena struktura je izuzetno kruta, sa veoma niskim trenjem pri kretanju i neverovatnom stabilnošću. Ovi atributi će naterati svaku zvučnicu da radi napornije nego ikad ranije.