CloudBox

LaCie CloudBox

LaCie CloudBox  je kućna cloud memorija koja pruža Vašoj porodici lak pristup datotekama na kućnim kompjuterima, mobilnim uređajima, televizorima i konzolama za igrice. Kako Vaše iskustvo sa LaCie Cloud Box raste, možete iskoristiti njegov bogat set  mogućnosti , uključujući upravljanje uređajem pomoću LaCie CloudBox Dashboarda, cloud bekapovi na Wuala preko LaCiea, reprodukcija media na Vašim povezanim TV/ konzolama za igrice, i još mnogo toga.
2bigSpareD

LaCie fioka za 2big Quadra

LaCie ima u ponudi rezervni disk i fioku  za svoje uređaje 2big Quadra, 2big Triple, 2big Dual, 2big Network 1.1, 2big Network 2, i 2big NAS. Rezervni disk i fioka povećavaju bezbednost Vaših podataka jer ako  Vaš disk otkaže, možete  ga odmah lako zameniti. Kapacitet rezervnog diska mora biti jednak ili veći od kapaciteta diska koji se menja.
4big-spare-drive

LaCie fioka za 4big Quadra & 5big NAS Pro

Rezervna fioka za 4big Quadra i 5big Thunderbolt spremna je za instaliranje u vaš 4big ili 5big, u slučaju otkazivanja jednog od hard diskova. Jednostavno zamenite loš disk i ubacite rezervni. Ako imate rezervni disk pri ruci, skraćujete izgubljeno vreme izazvano otkazivanjem diska, i omogućavate vašem RAID zaštitnom nizu da odmah započne proces obnavljanja izgubljenih podataka.
2-bay-nas-front

Seagate NAS 2-bay

Seagate® NAS 2-bay je uređaj namenjen za Home ili Small Office. On je celovito rešenje za mrežnu memoriju, koje ima najlakšu instalaciju i industrijski najintuitivniji interfejs. NAS 2-bay ima hardver, softver i Seagate diskove koji su zajedno dizajnirani da bi besprekorno funkcionisali. Time je vreme potrebno za instalaciju svedeno na samo nekoliko minuta, a performanse učinjene pouzdanim na dug vremenski period. Kompanija Seagate vrši intenzivne testove na svakom NAS 2-bayu pre nego što ga otpusti iz fabrike.
seagate-4-bay

Seagate NAS 4-bay

Diskovi čine jezgro svakog memorijskog rešenja sa velikim kapacitetom. Seagate proizvodi specijalizovane diskove za NAS sisteme. Seagate NAS HDD diskovi, zajedno sa NAS 4-bay, rade 24x7, pružajući performanse za različite biznis aplikacije, a hladniji su od bilo kojih diskova na tržištu. NAS HDD uređaji su pouzdaniji od standardnih desktop diskova, nudeći veću zaštitu za vaše važne poslovne podatke. NAS 4-bay radi uz pomoć Seagate NAS OS 4 softvera, koji je kompletno dizajniran da pruži jednostavno korišćenje, performanse, pouzdanost i fleksibilnu platformu za add-on aplikacije. Sa App Managerom u  NAS OS 4, možete birati instalaciju aplikacija koje će povećati funkcionalnost NAS-a, kao što je app za nadzor koja pretvara NAS u IP kameru ili našu anti-virus aplikaciju koja može skenirati fajlove i identifikovati moguće opasnosti pre nego što bude previše kasno.
Seagate-NAS-Pro

Seagate NAS Pro 2-Bay, 4-Bay, 6-Bay

NAS Pro koristi Seagate NAS optimizovane diskove - sa kapacitetima do 5TB. NAS HDD-ovi su specijalno napravljeni za neprekidnu NAS primenu i mnogo su više pouzdani od standardnih desktop hard diskova. Sa poboljšanom tolerancijom vibracija i naprednim mogućnostima upravljanja, industrijski vodeći NAS HDD-ovi u ovoj funkciji podržavaju nekoliko različitih optimalnih profila za napajanje i performanse, pa imate mogućnost izbora prave ravnoteže. Seagate Sdrive™ je najlakši, veoma intuitivan način za povezivanje na NAS Pro van kancelarije. Sa bilo kog desktopa ili laptopa, pristupate NAS Pro uređaju klikom na Sdrive ikonicu (Computer ili Finder). Idete dalje, radite drag-and-drop datoteka ili tražite određeni fajl i otvarate ga u njegovoj izvornoj aplikaciji. Bezbedno i jednostavno možete pristupiti vašim podacima uz pomoć Sdrive i preko smartphonea.