0a4395cd5d3b836d334deacbbf25dd66

Chord C-USB

Koristeci tehniku razvijenu u proizvodnji nasih visestruko nagradjivanih HDMI kablova, C-USB  koristi masivno posrebreni bakar bez kiseonika u upletenoj konfiguraciji. C - USB je brz i jednostavan način da se pomoću standardnog USB kabla poboljša zvuk bilo kog sistema.
chord-codac

Chord Codac Digital

Ovaj izuzetno vredan digitalni koasijalni interkonekt pomoći Vam da dobijete detaljan zvuk prepun informacija. Stvarno popularan izbor za sisteme kućnih bioskopa i, zahvaljujući svojim izuzetnim karakteristikama, savršen izbor na duže staze.
ProDac-Digital

Chord Prodac VEE 3 digital

Briljantan primer koliko digitalni kabl utiče na tonske performanse home cinema ili hi-fi sistema. Inovativni sistem oklopa i specijalno tretirani provodnici znače da Chord Prodac Pro Digital VEE prenosi prirodnost glasa, zvučne efekte i muziku ne gubeći na detalju i dinamici. Sa novim VEE konektorima, koji imaju značajan efekat na performanse kabla, izoštreni su detalj i definisanost , a ritam i timing poboljšani.
chord-clearway-digital-001-crop-cmyk_1_

Chord Clearway Digital

Posrebreni provodnici, PTFE izolacija kao i Chord VEE3 konektori cine da ovaj kabl izuzetno verno prenosi signal. Primenjeni su ARAY dizajn provodnika koji smanjuju interferenciju kao i refleksiju unutar kabla.
chord-signature-tuned-aray-digital

Chord Signature Tuned ARAY digital

Tuned ARAY tehnologija pretvara već odlične digitalne kablove u nešto zaista specijalno. Kao i  ostali kablovi koji koriste Tuned ARAY tehnologiju, Signature Digital Tuned ARAY unosi osećaj povezanosti i performansa u sistem na kojem se koristi, odnosno na muziku koja se reprodukuje. Tuned ARAY tehnologija je izuzetna, ali kao i kod ostalih Chordovih kablova, ključan je  izbor materijala. Signature Digital Tuned ARAY  ima provodnike od jednokristalnog bakra, svaki je zaštićen sa izuzetno efektivnim kompozitnim zaštitnim sistemom.
aesebu

Chord Sarum Digital AES/EBU

Najnoviji proizvod iz prestizne Sarum serije. Njegove karakteristike su: Masivno posrebren, mikro poliran centralni provodnik punog preseka; Single signal/dual return konfiguracija provodnika; Vazdusno izolovana PFTE izolacija sa unutrasnjom Vibration Damping okruzenjem; Jedinstven, efektan na visokim frekvencijama, sistem za dampiranje vibracija, teflonski omotac; Posrebreni RCA konektori Ultra low-mass sa okruzenjem od akrila.
chord_optichord_jack_compressed

Chord Optichord Toslink

Optichord je prelep kabl. Ima čvrsto, metalno-smaragdno telo, dopunjeno sa oblim, crno-hromastim konektorima. Ali nije samo stil u pitanju, ovaj Chord je odličan izvođač. Ovo je zabavan, bogat kabl, koji sa entuzijazmom obavlja svoj posao. Njegov zvuk je čist, dobro prostorno određen i lako se izoluju specifični elementi. U ogromnoj meri prenosi sastav i teksturu, dozvoljavajući instrumentima da zadrže svoju snagu, kao i slušne identitete. Ovaj kabl radi kao dobro podmazan sat, gde je sve na svom mestu i dobro funkcioniše. Iskusićete pouzdanost, kompetetnost i izrazito zadovoljstvo. Optichord pruža puno za ne tako puno novca.
chord-usb-silverplus-2

Chord USB SilverPlus

Rastuca potraznja za povezivanjem racunara sa audio sistemom je dovela do toga da izbacimo na trziste nas prvi USB kabl. Koristeci tehniku razvijenu u proizvodnji nasih visestruko nagradjivanih HDMI kablova, USB SilverPlus koristi masivno posrebreni bakar bez kiseonika u upletenoj konfiguraciji. SilverPlus USB je brz i jednostavan način da se pomoću standardnog USB kabla poboljša zvuk bilo kog sistema.
241

Chord Sarum Super ARAY USB

Sarum Super ARAY je naslednik Tuned Aray verzije. Razlikuju se u dodatnom broju provodnika kao i dodatnom anti vibracionom sloju. Taj materijal je razvijen za konstrukciju prestizne serije kablova ChordMusic.