V2-MM

Clearaudio Maestro V2

Pažnja je posvećena metodama konstrukcije, zajedno sa proširenim kvalitetom kontrola i ručnom obradom, i to su sve sastavni delovi postupka za dobijanje ovog fantastičnog kvaliteta. Clearaudio Vam osigurava kvalitet bez mane u svim oblastima, naročito u linearnosti i očitavanju. Svaki model je dostupan u materijalu tela, a po izboru –aluminijum i satin drvo, podrazumevajući kompatibilnost sa bilo kojom ručicom.
Concept

Clearaudio Concept MC

Naša zvučnica osnovnog nivoa, Concept MC, uspostavlja novi odnos cena/performanse. Specijalno je dizajnirana za audiofile koji žele osobine i performanse high-end zvučnice, ali po izvrsnoj ceni. Telo se sastoji od čvrste, keramikom obložene legure aluminijuma i magnezijuma, a oštar oblik sa središnjom linijom napred olakšava poravnavanje. Ima krut potporni borov štap, mikrolinijski profil kontakta igle, kalemove od bakra bez primesa kiseonika u generatoru. Sadrži i štitnik za iglu.
talisman

Clearaudio Talismann V2

MC zvučnica sa ulaznim nivoima ima novog šampiona. Zove se Talismann. Sa ovom, potpuno redizajniranom zvučnicom, Clearaudio je afirmisao drugu referentnu tačku koja entuzijastima za ovu cenu, nudi nedadmašne performanse. Rezolucija i dinamički opseg, ukupna težina i toplota i svetlucavi sjaj, postavljaju standarde koje, čak ni skuplje zvučnice drugih proizvođača ne mogu dostići.
concerto

Clearaudio Concerto V2 MC

Svi aspekti dizajna Goldfinger, Titanium i Stradivari nalaze se u modelu Concerto: ulazni nivo u našu novu generaciju super klase zvučnica sa pokretnim kalemom. Satensko drvo od koga je napravljeno telo, njegova zvučnost i optimiziran oblik doprinose odličnim performansama modela Concerto – bebi u Clearaudio-vom rangu najboljih.
stradivari

Clearaudio Stradivari V2 MC

Porodica Stradivari asocira na najviši nivo elegancije u građenju muzičkih instrumenata. Naša MC zvučnica, nazvana po slavnim kreatorima Stradivarijusovih žičanih instrumenata, omogućava neverovatnih 80 dB dinamičkog opsega sa vinila. Kao sve zvučnice našeg MC V2 ranga, koristi jedinstveno patentiranu konfiguraciju osam magneta raspoređenih u prsten (duplo više nego u prethodnoj verziji). Prsten stvara magnetno polje i takođe omogućava manju pokretnu masu, što daje značajno bolje zvučne performanse sa novim nivoima dinamičkog opsega, detalja i separacije kanala.
titanium

Clearaudio Titanium V2 MC

Kao sve naše MC zvučnice V2 generacije, Titanium V2 sadrži Clearaudiov patentiran konstrukcioni princip, koji garantuje apsolutnu simetriju svih električnih, mehaničnih i magnetnih parametara, omogućavajući slobodno kretanje zvučnice sa redukovanom inercijom. Kao rezultat, Titanium V2 pruža zadivljujuću transparentnost i dinamičku linearnost, uz izvrsno praćenje.
goldfinger

Clearaudio Goldfinger Statement V2

Goldfinger Statement ima čak dvanaest magneta raspoređenih u našoj patentiranoj prstenastoj konfiguraciji. On stvara intenzivno magnetno polje i omogućava bitno smanjenje pokretne mase, pružajući značajno veće zvučne performanse sa novim nivoima dinamičkog opsega, detalja i separacije kanala. Kalemovi generatora su napravljeni od žice 24-karatnog zlata, koja je – zahvaljujući našem novom dizajnu – stanjena, dodatno umanjujući masu i stvarajući neverovatno efikasan sklop generatora. Goldfinger Statement je takođe i prva MC zvučnica na svetu koja ima integrisani štit od elektro-magnetnog polja generatora, čime se postiže novi nivo jasnoće zvuka.