smart-synchro

Clearaudio Smart Syncro

Sinhroni motori koji se koriste u Clearaudiovim gramofonima postižu svoj najbolji zvučni potencijal uz stabilizovano napajanje kao što je Smart Synchro. Potpuno stabilno napajanje pruža performanse na najvišem nivou pri naponu od 230 V i 115V i ima dve izlazne frekvencije koje se mogu odvojeno podesiti između 47 i 89 herca, omogućavajući menjanje elektronske brzine. Generišući novo strujno napajanje sa do 3W snage, motori su zaštićeni od dejstva oscilacije napona i distorzije jačine signala.
ACCU-+

Clearaudio Accu +

Inovativna napajajuća tehnologija koristi najnaprednije ideje. Accu + napajanje je ultimativna audio dopuna za BASIC + i BALANCE + gramofonske sekcije. Sa odabranim i pripremljenim NiMH baterijama,  Accu + napajanje deluje kao visoko efikasan filter koji pouzdano zaustavlja strujne nečistoće koje  mogu jako uticati na zvuk.  Accu + je rešenje za nepomućen slušalački užitak.
accu-drive

Clearaudio Accu Drive

Accu drive je revolucionaran uređaj za napajanje gramofona jednosmernom strujom. On spaja dve iste olovne baterije sa kompleksnim elektronskim bezbedonosnim mehanizmom koji štiti od kratkog spoja, preopterećenja, šuma i oscilacije napona. Konstantan sistem napajanja Accu Drivea održava baterije u optimalnom operativnom stanju i hrani pogonski sistem gramofona savršenom strujom od 24 volti sa odstupanjima manjim od 0.2V. Kao rezultat dobija se stabilan nivo i čistoća zvuka iznad svih očekivanja.