verify

Clearaudio Verify

Verify gramofonska ručka predstavlja Clearaudiovu inovativnu i pionirsku tehnologiju magnetnih ležajeva u elegantnoj formi. Super čvrsta, rezonantno optimalna, karbonska vlakna su osnova za radijalan dizajn koji je zgodan za rukovanje. Verify postiže svoj optimalan zvuk u kombinaciji sa gramofonom Concept i odgovarajućom Concept MC zvučnicom. Za ljubitelje high-enda i nove članove tog kluba, ovo može biti najuzbudljiviji kompletan gramofonski paket svih vremena. Ali i na većini drugih gramofona, Verify pruža priuštivu sintezu izvanrednog dizajna i zvučnosti obogaćene detaljima.
Satisfy

Clearaudio Satisfy

Dizajnirana za upotrebu na širokom spektru gramofona i zvučnica, nagrađena Satisfy ima niz osobina koje se obično vezuju za neke od najboljih gramofonskih ručki. Cev ručke je urađena od ispletenih karbonskih vlakana što pruža izuzetnu krutost (dostupna je i verzija od aluminijuma). Dvodelni aluminijumski vrh sa prilagodljivim azimutom omogućava precizno poravnavanje bilo koje zvučnice. Dva horizontalna nosača su izuzetno precizna i dugovečna keramička ležaja. Anti –klizna kontrola postignuta je primenom inovativnog magnetnog sistema. Satisfy je standardno opremljena sa držačem Linn-tipa, ali može se koristiti i  Clearaudiovo VTA-postolje koje omogućava fino podešavanje VTA-a čak i tokom rada.
Unify-Silver

Clearaudio Unify

Antimagnetno noseće kućište od izlivenog metala. Cev ručke od upredenog ugljeničnog vlakna konstruisana za izuzetnu rigidnost. Dvodelni aluminijumski omotač sa prilagodljivim azimutom omogućava precizno podešavanje bilo koje zvučnice. Ekscentrično kontra opterećenje, dizajnirano da bi se spustio centar gravitacije ručke, pruža poboljšano dinamičko praćenje. Opsežna podešavanja, uključujući  VTA i anti-klizno podešavanje, postavljaju iglu precizno u brazdu ploče i pružaju maksimum informacija. Neprekinut tok Clearaudiovog Sixstream kabla pruža kontinualnu vezu od zvučnice do gramofonskih priključaka bez dodatnih konekcija.
universal-TA

Clearaudio Universal

Radijalna ručica Universal o Clearaudia je kompletan portofolio proizvoda u rangu iznad 3000 eura. Universal ručica je ručno napravljena, uz najveću moguću preciznost i u okviru ove cene, pruža nenadmašne performanse. Velika prednost Universal ručice je ta što može fleksibilno da se koristi bilo koja igla, fino podešavanje azimuta i VTA podešavanje – čak i u toku reprodukcije.