Concept

Clearaudio Concept

Concept: pobednička kombinacija jednostavnosti upotrebe, izvrsnog kvaliteta obrade i vrhunskog zvuka kroz ceo opseg muzičkih žanrova-po vrlo prihvatljivoj ceni. Optimalno rezonantan oblik šasije, sa poklopcem od polimera i aluminijumskom obradom ivica. Izolovan DC motor sa niskošumnim bush  ležajevima. Inovativna osovinska ručka u tehnologiji magnetnog ležaja bez trenja, superiorno stabilna i operativna. Ručka se može podesiti sa  Clearaudiovim Concept MM ili Concept MC zvučnicom. Omogućene su sve tri brzine 33 1/3, 45 i 78rpm.
concept-2

Clearaudio Concept Wood

Revolucionarni Concept kombinuje najviši kvalitet muzičke reprodukcije sa dizajnom koji je osvojio nekoliko nagrada - među njima i ,,German Design Award'' i nagradu ''Best turntable'' magazina  ''What Hi-Fi? Sound and Vision'' . Sa Conceptom se lako ulazi u high-end svet. On otkriva magiju optimalne reprodukcije zvuka čak i za one ljubitelje muzike koji nisu mogli priuštiti sebi to iskustvo. Možete kupiti Concept u paketu sa specijalno razvijenom MM ili MC zvučnicom.
Emotion-SE

Clearaudio Emotion SE

Emotion SE se obično prodaje kompletiran sa Clearaudiovom ručkom Verify i Clearaudiovom visokoizlaznom MM zvučnicom, čime se dobija kompletno rešenje za ljubitelje muzike koji žele superioran zvuk, ali bez potrebe za specijalnom tehničkom pomoći u sklapanju gramofonskih komponenti. Nova, 20mm debela akrilna šasija optimalno rezonantnog oblika. 28mm debeo tanjir dodaje na masi i povećava inerciju. Integrisan Clearaudiov patentiran keramički magnetni ležaj. On je u liniji sa nemagnetnom keramičkom osovinom i lebdi zahvaljujući magnetnom polju. Tako se umanjuje trenje, trošenje i šum, jer nema tačke opterećenja.
performance-DC

Clearaudio Performance DC

Performance DC je gramofon sa najmodernijom opremom. Sadrži ugrađen DC motor koji pruža izuzetnu tečnost i fino podešavanje brzina, u kombinaciji sa precizno obrađenim, 40mm debelim POM tanjirom, odličnih akustičnih osobina. Tanjir je postavljen na Clearaudiov patentiran keramički magnetni ležaj (CMB). Uz pomoć magnetnog polja koje efektno podiže ležaj, umanjuje se trenje i šum. Kombinovan sa Clearaudiovom Clarify carbon tonskom ručkom i zvučnicom Virtuoso V2 MM, Performance DC je savršeno rešenje za audiofile jer je gramofonski komplet potpuno nove vrste.
ovation

Clearaudio Ovation

 Novi Ovation gramofon kombinuje inovativnu Clearaudio tehnologiju sa elegantnim dizajnom i izvrsnim kvalitetom produkcije. Osnovna šasija se sastoji od materijala: aluminijum – panzerholz neprobojno drvo – aluminijum. U šasiji je Clearaudio primenio složene metode za rezonantni damping: seriju unutrašnjih ,,podmetača’’ različitih veličina, gde svaki sadrži do 1,000 sitnih kuglica od nerđajućeg čelika. Unutra je integrisan i izolovan snažan i tečan  DC motor.
innovation-1

Clearaudio Innovation

Vešto urađen i izvrsno finiširan, gramofon Innovation nudi bogatstvo inovativnih osobina i tehnologija. U osnovi je klasičan. Šasija se sastoji od složenog sendviča od materijala: aluminijum – panzerholz neprobojno drvo – aluminijum, da bi se minimalizovala rezonanca. Veoma okretan spojen DC motor lako rotira precizno obrađen 70mm debeo tanjir sačinjen od rezonantnog damping materijala- POM....