chord-c-line

Chord C-line stereo RCA interconnect

Chord C-Line pripada rangu najboljih provodnika - stoji rame uz rame sa duplo skupljim interkonektima. Kvalitet njegove izrade je odličan, ali ono što je još važnije je da ima divan, otvoren zvuk sa dobrom frekvencijskom ekstenzijom, čvrstim basom i besprekornim srednjim i višim tonovima. Svi koji žele dobar interkonekt, a da pri tome ne moraju da opljakčkaju banku, toplo preporučujemo ovaj interkonekt - Hi-Fi World May 2015
Screen-Shot-2016-09-16-at-17.09.59-1080x761

Chord Clearway

Clearway provodnik se sastoji od više niti bakra bez primesa kiseonika, zaštićenih FEP-om visokih performansi. Geometrija provodnika se bazira na Chord ARAY patentu koji je razvijen iz Sarum Tuned ARAY. Jedinstven oklop funkcionalan je u širokom opsegu frekvencija i umanjuje mehaničke smetnje. Provodnici se nalaze u pažljivo dizajniranoj spoljnjoj košuljici, koja je fleksibilna i dodatno umanjuje mehanički šum.
crimson-vee3

Chord Crimson VEE 3

Novi Chord Crimson VEE 3 interkonekt je dizajniran da ispunjava kriterijum za precizan transfer signala. To podrazumeva tačno definisan bas, dinamične bubnjeve i čiste vokale. Još važnije je što se time postiže skladna i očaravajuća muzika. Crimson VEE 3 RCA konektor ima pozlaćene kontakte i ABS omotač. Svaki deo konektora garantuje najbolji mogući prenos signala, stvarajući puno detalja i drame u muzici.
cobra-vee3

Chord Cobra VEE3

Posrebreni provodnici i FEP izolacija  modela Cobra VEE 3 precizno prenose puno informacija. Oni donose nove slojeve detalja i veoma fine dinamičke informacije, oživljavajući muziku i otkrivajući nežne nijanse u visokim tonovima. Otvarite prozor za kompleksan i čudesan zvuk koga proizvodi vešto sviranje violončela.
chameleon-vee31

Chord Chameleon VEE3

Uzbuđeno i ponosno objavljujemo promene i poboljšanja u čitavoj vrsti Chord interkonektora. Najočiglednija promena je novi VEE 3 RCA priključak. VEE 3 dizajn je inspirisan originalnim i prelepim akrilnim utikačem koji odgovara našim najprestižnijim kablovima. Kontaktne površine su direkno posrebrene i pozlaćene kako bi se poboljšao prenos signala. Unutrašnji dizajn pruža superioran kontakt za kritičnu putanju.
shawline-main

Chord Shawline Analogue RCA interconnect

Shawline provodnik se sastoji od više niti posrebrenog bakra bez primesa kiseonika, zaštićenih PTFE-om (teflonom) visokih performansi. Jedinstven oklop funkcionalan je u širokom opsegu frekvencija i umanjuje mehaničke smetnje. Provodnici se nalaze u pažljivo dizajniranoj spoljnjoj košuljici, koja je fleksibilna i dodatno umanjuje mehanički šum.
chorus

Chord Chorus Reference

Nova serija kablova Chorus toliko je evoluirala da više i ne liči na prethodnu nagrađenu seriju Chorus. Chorus Reference sada ima ARAY tri-provodnike, varijaciju provodnika koji su korišćeni u pionirskoj Sarum Tuned ARAY seriji. Posrebreni provodnici u konfiguraciji od po tri, čine kabl koji može da na zavidnom nivou prenosi dinamičke informacije i detalj.  Njegove performanse u opsegu visokih frekvencija su naročito dobre, gde činele zvuče toliko ubedljivo kako većina drugih kablova ni približno ne može da postigne. Ako imate balansiran sistem i želite da oživite vašu muziku, pomoću Chorus Reference XLR-a vaš sistem će vam pružiti muziku koju želite.
epic-main

Chord Epic Analogue RCA interconnect

Epic je potpuno novi interkonekt kabl, sa Tuned ARAY tehnologijom provodnika. Kod njega je poboljšan prenos dinamičnih informacija, naročito mikro-dinamičnih, koji su najvažniji za ritam i tok muzike. Unapređena izolacija i provodnici, uz Tuned ARAY tehnologiju, stvorili su provodnik koji može da prenese ogromnu količinu detalja izuzetno precizno - i što je najvažnije, integritet muzike koju volimo je sačuvan.
anthem

Chord Anthem Reference

Ako ste pomislili da Chorus otvara oči (uši), onda morate iskusiti Anthem seriju interkonektora. Anthem Reference, uz pomoć posrebrenih trostrukih provodnika, korišćenih u Chorus Reference seriji, širi granice performansi. Unapređen dvoslojni oklop i poboljšana izolacija pružaju precciznost prenesenog signala. Rezultat je slušalačko iskustvo predivno natopljeno muzikom.
signature

Chord Signature Tuned ARAY

Signature Tuned ARAY je zamena za Signature Plus i ima potpuno nov dizajn, sa odličnim tajmingom i usklađenošću koju postiže tehnologija Tuned ARAY. Stvara se ta ravnoteža između svih stvari koje  HiFi treba da uradi i osećaja da ste prisutni i gledate koncert u vašoj dnevnoj sobi. Kada pretražujete seriju Chordovih interkonekt kablova, Signature Tuned ARAY  je prvi koji je napravljen po Tuned ARAY principima.
chord-indigo-ta-mk2-001

Chord Indigo Tuned ARAY

Indigo Tuned ARAY  je sasvim novi dizajn kabla sa novim provodnicima i poboljšanim oklopom, ali najvažnija je Tuned ARAY konfiguracija provodnika. Napredak koji pružaju Tuned ARAY provodnici, u kombinaciji sa efikasnijim oklopom, stvara zaista odličan kabl-Indigo Tuned ARAY. On poseduje istaknut nivo detalja i neobičnu muzičku usklađenost zahvaljujući Tuned ARAY tehnologiji.
sarum-super-aray

Chord Sarum Super Aray Interconnect RCA

Tehnički napredak u razvoju modela Chord Sarum, načinio ga je jednim od najfleksibilnijih i najkompatibilnijih kablova visokih performansi. Mogu se terminisati RCA/phono utičnicama, DIN i XLR utičnicama. Materijal za konektore i utičnice ostao je isti (posrebreni su). Svi lemovi su načinjeni od visokokvalitetnog srebra. Ultra laki RCA/phono konektori od akrila, dizajnirani su u Chord kompaniji.