chord-c-line

Chord C-line stereo RCA interconnect

Chord C-Line pripada rangu najboljih provodnika - stoji rame uz rame sa duplo skupljim interkonektima. Kvalitet njegove izrade je odličan, ali ono što je još važnije je da ima divan, otvoren zvuk sa dobrom frekvencijskom ekstenzijom, čvrstim basom i besprekornim srednjim i višim tonovima. Svi koji žele dobar interkonekt, a da pri tome ne moraju da opljakčkaju banku, toplo preporučujemo ovaj interkonekt - Hi-Fi World May 2015
Screen-Shot-2016-09-16-at-17.09.59-1080x761

Chord Clearway

Clearway provodnik se sastoji od više niti bakra bez primesa kiseonika, zaštićenih FEP-om visokih performansi. Geometrija provodnika se bazira na Chord ARAY patentu koji je razvijen iz Sarum Tuned ARAY. Jedinstven oklop funkcionalan je u širokom opsegu frekvencija i umanjuje mehaničke smetnje. Provodnici se nalaze u pažljivo dizajniranoj spoljnjoj košuljici, koja je fleksibilna i dodatno umanjuje mehanički šum.
crimson-vee3

Chord Crimson VEE 3

Novi Chord Crimson VEE 3 interkonekt je dizajniran da ispunjava kriterijum za precizan transfer signala. To podrazumeva tačno definisan bas, dinamične bubnjeve i čiste vokale. Još važnije je što se time postiže skladna i očaravajuća muzika. Crimson VEE 3 RCA konektor ima pozlaćene kontakte i ABS omotač. Svaki deo konektora garantuje najbolji mogući prenos signala, stvarajući puno detalja i drame u muzici.
cobra-vee3

Chord Cobra VEE3

Posrebreni provodnici i FEP izolacija  modela Cobra VEE 3 precizno prenose puno informacija. Oni donose nove slojeve detalja i veoma fine dinamičke informacije, oživljavajući muziku i otkrivajući nežne nijanse u visokim tonovima. Otvarite prozor za kompleksan i čudesan zvuk koga proizvodi vešto sviranje violončela.
chameleon-vee31

Chord Chameleon VEE3

Uzbuđeno i ponosno objavljujemo promene i poboljšanja u čitavoj vrsti Chord interkonektora. Najočiglednija promena je novi VEE 3 RCA priključak. VEE 3 dizajn je inspirisan originalnim i prelepim akrilnim utikačem koji odgovara našim najprestižnijim kablovima. Kontaktne površine su direkno posrebrene i pozlaćene kako bi se poboljšao prenos signala. Unutrašnji dizajn pruža superioran kontakt za kritičnu putanju.
shawline-main

Chord Shawline Analogue RCA interconnect

Shawline provodnik se sastoji od više niti posrebrenog bakra bez primesa kiseonika, zaštićenih PTFE-om (teflonom) visokih performansi. Jedinstven oklop funkcionalan je u širokom opsegu frekvencija i umanjuje mehaničke smetnje. Provodnici se nalaze u pažljivo dizajniranoj spoljnjoj košuljici, koja je fleksibilna i dodatno umanjuje mehanički šum.
chorus

Chord Chorus Reference

Nova serija kablova Chorus toliko je evoluirala da više i ne liči na prethodnu nagrađenu seriju Chorus. Chorus Reference sada ima ARAY tri-provodnike, varijaciju provodnika koji su korišćeni u pionirskoj Sarum Tuned ARAY seriji. Posrebreni provodnici u konfiguraciji od po tri, čine kabl koji može da na zavidnom nivou prenosi dinamičke informacije i detalj.  Njegove performanse u opsegu visokih frekvencija su naročito dobre, gde činele zvuče toliko ubedljivo kako većina drugih kablova ni približno ne može da postigne. Ako imate balansiran sistem i želite da oživite vašu muziku, pomoću Chorus Reference XLR-a vaš sistem će vam pružiti muziku koju želite.
epic-main

Chord Epic Analogue RCA interconnect

Epic je potpuno novi interkonekt kabl, sa Tuned ARAY tehnologijom provodnika. Kod njega je poboljšan prenos dinamičnih informacija, naročito mikro-dinamičnih, koji su najvažniji za ritam i tok muzike. Unapređena izolacija i provodnici, uz Tuned ARAY tehnologiju, stvorili su provodnik koji može da prenese ogromnu količinu detalja izuzetno precizno - i što je najvažnije, integritet muzike koju volimo je sačuvan.
anthem

Chord Anthem Reference

Ako ste pomislili da Chorus otvara oči (uši), onda morate iskusiti Anthem seriju interkonektora. Anthem Reference, uz pomoć posrebrenih trostrukih provodnika, korišćenih u Chorus Reference seriji, širi granice performansi. Unapređen dvoslojni oklop i poboljšana izolacija pružaju precciznost prenesenog signala. Rezultat je slušalačko iskustvo predivno natopljeno muzikom.
signature

Chord Signature Tuned ARAY

Signature Tuned ARAY je zamena za Signature Plus i ima potpuno nov dizajn, sa odličnim tajmingom i usklađenošću koju postiže tehnologija Tuned ARAY. Stvara se ta ravnoteža između svih stvari koje  HiFi treba da uradi i osećaja da ste prisutni i gledate koncert u vašoj dnevnoj sobi. Kada pretražujete seriju Chordovih interkonekt kablova, Signature Tuned ARAY  je prvi koji je napravljen po Tuned ARAY principima.
chord-indigo-ta-mk2-001

Chord Indigo Tuned ARAY

Indigo Tuned ARAY  je sasvim novi dizajn kabla sa novim provodnicima i poboljšanim oklopom, ali najvažnija je Tuned ARAY konfiguracija provodnika. Napredak koji pružaju Tuned ARAY provodnici, u kombinaciji sa efikasnijim oklopom, stvara zaista odličan kabl-Indigo Tuned ARAY. On poseduje istaknut nivo detalja i neobičnu muzičku usklađenost zahvaljujući Tuned ARAY tehnologiji.
sarum-super-aray

Chord Sarum Super Aray Interconnect RCA

Tehnički napredak u razvoju modela Chord Sarum, načinio ga je jednim od najfleksibilnijih i najkompatibilnijih kablova visokih performansi. Mogu se terminisati RCA/phono utičnicama, DIN i XLR utičnicama. Materijal za konektore i utičnice ostao je isti (posrebreni su). Svi lemovi su načinjeni od visokokvalitetnog srebra. Ultra laki RCA/phono konektori od akrila, dizajnirani su u Chord kompaniji.
0a4395cd5d3b836d334deacbbf25dd66

Chord C-USB

Koristeci tehniku razvijenu u proizvodnji nasih visestruko nagradjivanih HDMI kablova, C-USB  koristi masivno posrebreni bakar bez kiseonika u upletenoj konfiguraciji. C - USB je brz i jednostavan način da se pomoću standardnog USB kabla poboljša zvuk bilo kog sistema.
chord-codac

Chord Codac Digital

Ovaj izuzetno vredan digitalni koasijalni interkonekt pomoći Vam da dobijete detaljan zvuk prepun informacija. Stvarno popularan izbor za sisteme kućnih bioskopa i, zahvaljujući svojim izuzetnim karakteristikama, savršen izbor na duže staze.
ProDac-Digital

Chord Prodac VEE 3 digital

Briljantan primer koliko digitalni kabl utiče na tonske performanse home cinema ili hi-fi sistema. Inovativni sistem oklopa i specijalno tretirani provodnici znače da Chord Prodac Pro Digital VEE prenosi prirodnost glasa, zvučne efekte i muziku ne gubeći na detalju i dinamici. Sa novim VEE konektorima, koji imaju značajan efekat na performanse kabla, izoštreni su detalj i definisanost , a ritam i timing poboljšani.
chord-clearway-digital-001-crop-cmyk_1_

Chord Clearway Digital

Posrebreni provodnici, PTFE izolacija kao i Chord VEE3 konektori cine da ovaj kabl izuzetno verno prenosi signal. Primenjeni su ARAY dizajn provodnika koji smanjuju interferenciju kao i refleksiju unutar kabla.
chord-signature-tuned-aray-digital

Chord Signature Tuned ARAY digital

Tuned ARAY tehnologija pretvara već odlične digitalne kablove u nešto zaista specijalno. Kao i  ostali kablovi koji koriste Tuned ARAY tehnologiju, Signature Digital Tuned ARAY unosi osećaj povezanosti i performansa u sistem na kojem se koristi, odnosno na muziku koja se reprodukuje. Tuned ARAY tehnologija je izuzetna, ali kao i kod ostalih Chordovih kablova, ključan je  izbor materijala. Signature Digital Tuned ARAY  ima provodnike od jednokristalnog bakra, svaki je zaštićen sa izuzetno efektivnim kompozitnim zaštitnim sistemom.
aesebu

Chord Sarum Digital AES/EBU

Najnoviji proizvod iz prestizne Sarum serije. Njegove karakteristike su: Masivno posrebren, mikro poliran centralni provodnik punog preseka; Single signal/dual return konfiguracija provodnika; Vazdusno izolovana PFTE izolacija sa unutrasnjom Vibration Damping okruzenjem; Jedinstven, efektan na visokim frekvencijama, sistem za dampiranje vibracija, teflonski omotac; Posrebreni RCA konektori Ultra low-mass sa okruzenjem od akrila.
chord_optichord_jack_compressed

Chord Optichord Toslink

Optichord je prelep kabl. Ima čvrsto, metalno-smaragdno telo, dopunjeno sa oblim, crno-hromastim konektorima. Ali nije samo stil u pitanju, ovaj Chord je odličan izvođač. Ovo je zabavan, bogat kabl, koji sa entuzijazmom obavlja svoj posao. Njegov zvuk je čist, dobro prostorno određen i lako se izoluju specifični elementi. U ogromnoj meri prenosi sastav i teksturu, dozvoljavajući instrumentima da zadrže svoju snagu, kao i slušne identitete. Ovaj kabl radi kao dobro podmazan sat, gde je sve na svom mestu i dobro funkcioniše. Iskusićete pouzdanost, kompetetnost i izrazito zadovoljstvo. Optichord pruža puno za ne tako puno novca.
chord-usb-silverplus-2

Chord USB SilverPlus

Rastuca potraznja za povezivanjem racunara sa audio sistemom je dovela do toga da izbacimo na trziste nas prvi USB kabl. Koristeci tehniku razvijenu u proizvodnji nasih visestruko nagradjivanih HDMI kablova, USB SilverPlus koristi masivno posrebreni bakar bez kiseonika u upletenoj konfiguraciji. SilverPlus USB je brz i jednostavan način da se pomoću standardnog USB kabla poboljša zvuk bilo kog sistema.
241

Chord Sarum Super ARAY USB

Sarum Super ARAY je naslednik Tuned Aray verzije. Razlikuju se u dodatnom broju provodnika kao i dodatnom anti vibracionom sloju. Taj materijal je razvijen za konstrukciju prestizne serije kablova ChordMusic.
c-screen-main

C-screen speaker cable

C-screen ima iste karakteristike kao ostali Chordovi zvučnički kablovi: mogućnost da prenosi muzički signal sa originalnim osećanjem muzičke koherentnosti i doživljaja; oklopljeni zvučnički kablovi donose prava poboljšanja kako u hi-fi sisteme, tako i u kućne bioskope, gde smetnje mogu ozbiljno da ugroze kvalitet zvuka. C-screen ima prečnik od samo 8 mm, pa je dovoljno fleksibilan da zaobiđe uglove.
leyline

Chord Leyline 2

Chord Leyline zvučnički kabl je dizajniran da ponudi prenos signala dobrog kvaliteta duž veoma dugačkih putanja. To čini Leyline idealnim za višesobne instalacije i kućne bioskope koji koriste diskretne zvučnike. Leyline prenosi audio signal preko dužine od 50m sa minimalnim gubitkom signala.Da bi postigao ovakav performans provodnici od vlakana bakra bez kiseonika su obloženi kalajem. Čak i oni sistemi sa neverovatno malim zvučnicima mogu biti unapređeni kablom kao što je Leyline. Leyline je beo , a prečnik mu je 6mm, zbog čega se lako instalira i lako skriva.
Chord_Carnival_Classic_Speaker_Cable29373-1.jpg_1

Chord Carnival Classic

Cela serija Chord zvučnickih kablova deli iste principe dizajna. Chord Carnival Classic, isto kao Leyline 2, koristi licnaste provodnike od OFC bakra i polietilensku izolaciju. Razlike su u prečniku provodnika i debljini izolacije. Veći prečnik provodnika ima manji otpor od onoga koji je korišćen u Leyline-u 2, što mu omogućava prenos informacija šireg frekventnog opsega.
chord_carnival_silverscreen_biwire-002

Chord Carnival Silver Screen

Konstrukcija ovog kabla je slična vrhunskim Chord zvučničkim kablovima – Chord Signature i Epic Twin. Upleteni par licnastih provodnika izrađenih od bakra bez primesa kiseonika i induvidualno izolovanih polietilenom niske gustine, spakovan je u spoljašnji omotač od mekog PVC-a, pa je zatim ceo kabl obmotan dvostrukom folijom koja predstavlja potpuno plivajući štit-oklop.
chord-sarsen

Chord Sarsen Speaker Cable

,,Sarsen pruža veoma čist i otvoren zvuk. Bas odziv se takođe oseća komotno. Ni na koji način nisam imao utisak da je moje pojačalo ograničeno provodnicima.Ako vam zaista smeta veličina zvučničkih kablova, ali ne želite da pogoršate performanse vašeg sistema, Sarsen je odličan izbor - i predstavlja odličan odnos kvaliteta i cene."Hi Fi Choice 2015.
odissey-install

Chord Odyssey Install

Chord Odyssey je jedan od omiljenih zvučničkih kablova u Hi-Fi svetu. Ekstremno kompatibilan sa velikim brojem različitih sistema uz odličan kvalitet reprodukcije. Chord Odyssey je po konstrukciji sličan Chord Rumour kablu, ali je izrađen od provodnika većeg preseka. Ovo doprinosi unapređenju dinamike zvuka naročito u području basa. Činele zvuče izuzetno realno, akustična gitara kao i klavir imaju prirodnu težinu i realizam.
odyssey-2

Chord Odyssey 2

Chord Odyssey je jedan od omiljenih zvučničkih kablova u Hi-Fi svetu. Ekstremno kompatibilan sa velikim brojem različitih sistema uz odličan kvalitet reprodukcije. Chord Odyssey je po konstrukciji sličan Chord Rumour kablu, ali je izrađen od provodnika većeg preseka. Ovo doprinosi unapređenju dinamike zvuka naročito u području basa. Činele zvuče izuzetno realno, akustična gitara kao i klavir imaju prirodnu težinu i realizam.
rumour

Chord Rumour 2

Kombinujući posrebrene provodnike i teflonsku izolaciju Chord Rumour donosi zavidan nivo detalja i tonalne neutralnosti. Diskretan je u pojavi (prečnika samo 5 mm) i lak za instalaciju. Radiće lepo sa većinom sistema – od mini-linija pa sve do kvalitetnih Hi-Fi sistema i sistema kućnog bioskopa.
sarum-speaker

Chord Sarum Speaker Cable 2 x 2,5m.

Chord Sarum zvučnički kabl ima istu konfiguraciju kao i nagrađivani Signature zvučnički kabl. Sarum zvučnički kabl je terminisan sa našom testiranom, pozlaćenom 4mm-skom banana utičnicom. Uprkos očiglednoj jednostavnosti, ova utičnica se pokazala kao veoma dobra prilikom slepog slušanja, pruža veliku sigurnost prilikom podešavanja. Ovaj kabl takođe može biti opremljen ‘spade’ konektorima, i, ako je potrebno, BFA Camcon konektorima.
POWER

Power Chord

Power Chord kompanije Chord,namenjen je isključivo upotrebi sa hi-fi i audio vizualnim komponentama Oxygen free bakarni provodnici velike čistoće Zaštitni sistem velikih mogućnosti i visoke frekvencije Eksterni omotač dizajniran tako da minimizira mehaničku buku
chord-signature-aray-main

Chord Signature ARAY Power Cable 1,5m.

Strujni kablovi su kao interkonekti. Ako se obrati pažnja na svaki aspekt dizajna i izrade, i na sve stvari koje čine mala ali značajna poboljšanja, postiže se nešto zaista posebno. Kombinacija novih konektora i nove konfiguracije ARAY provodnika znači da Signature ARAY strujni kabl ima mnogo više od poboljšanih performansi karakterističnih za Sarum strujni kabl. To je kao kad postoji šum koga niste svesni dok ne nestane, otkrivajući novi sloj detalja i dinamike.
sarum-super-aray

Chord Sarum Super Aray Mains Cable

U potrazi za dobijanjem najboljih mogućih performansi od Sarum strujnog kabla, eksperimentisali smo sa raznim strujnim i IEC utičnicama, pre montaže visoko poštovanih pozlaćenih Furutech. Ne samo da smo bili veoma impresionirani ukupnim kvalitetom izrade, već su se u višesatnim testovima preslušavanja izdvojile kao utičnice koje daju najveći doprinos savršenom zvuku.