C2110

Accuphase C-2120

C-2120 je naslednik C-2110 modela. Nasledio je naprednu tehnologiju dizajna modela C-2810 i C-2410 ,a odlikuje se i AAVA kontrolom jačine zvuka istih izvanrednih specifikacija i konfiguracije, ali povećane topologije. AAVA je nova vrsta kontrole glasnoće koja omogućava odličan zvučni operacioni princip integrišući zahteve pojačanja i kontrole glasnoće i eliminišući sve mehaničke tačke kontakta sa signalne putanje. Činjenica da muzički signal više ne mora da prolazi kroz varirajuće otpornike donosi brojne izrazite prednosti.
2420

Accuphase C-2420

Precizan stereo kontrolni centar C-2420 reflektuje Accuphaseov zvučni senzibilitet dok sadrži naprednu tehnologiju razvijanu za modele C-3800 i C-2820. Otkada je prvi put predstavljena u pretpojačalu C-2800, 2002. godine, AAVA tehnologija je kontinualno poboljšavala i postajala finija, zadržavajući svoj osnovni princip. C-2420 ima razdvojena napajanja za levi i desni kanal, svako sa dodeljenim transformatorom energije, filtrirajućim kondenzatorima i perifernom topologijom.
C-2828

Accuphase C-2820

C-2820 sadrži AAVA tehnologiju razvijenu za model C-3800 i odlikuje se strogo odabranim materijalima i delovima. AAVA je fundamentalno drugačija od pristupa za procesuiranje digitalnog signala koju koristi A/D i D/A konverzija. Kontrola jačine zvuka radi isključivo u analognom domenu. Koristiti AAVA za menjanje jačine zvuka znači da visok S/N odnos i nisko izobličenje pojačala ostaju potpuno netaknuti. Frekvencijski odziv i kvalitet zvuka ne trpe tokom slušanja.
C-3800

Accuphase C-3800

C-3800 sada koncentriše široko znanje i umeće sticano godinama na polju pretpojačala u proizvod koji je predodređen da postane novi model za sledeću generaciju. U pogledu koncepta i izvedene topologije, ovo pretpojačalo stoji na samom čelu tehnologije. Među izuzetnim odlikama modela C-3800 najviše se ističe dalje razvijen koncept "Balanced AAVA". Dva AAVA kola se pogone u balansiranoj konfiguraciji, rezultirajući idealnom kontrolom jačine zvuka od balansiranog ulaza do balansiranog izlaza.
C-27

Accuphase C-27

Analogni fono zapis doživljava tih bum među pronicljivim ljubiteljima muzike. Ne treba pominjati da je gramofonski ekvilajzer neophodan za ekstraktovanje enormnog bogatstva zvučnih informacija ugraviranih na vinil ploče. Još, izbor tonske ručke, zvučnice i drugih delova playback sistema zahteva razumevanje audio osnova. To je polje na kome investiranje vremena i truda može ostvariti veoma zadovoljavajuće rezultate.Accuphase je postigao značajnu umešnost u dizajniranju i pravljenju fono ekvilajzera.