DP-410

Accuphase DP-410

U Accuphaseu razvijen CD uređaj u DP-410 odlikuje se ekstremno krutim i veoma preciznim transportnim mehanizmom koji postiže nove nivoe performansi. Nizak gravitacioni centar i tih i tečan loading mehanizam takođe doprinose kvalitetu reprodukcije signala. Sekcija procesora ima sofisticirani dizajn kola i najmoderniju digitalnu tehnologiju. MDS++D/A pristup razvijen u Accuphaseu, i dalje je unapređen sa četiri strogo izabranim delta-sigma uređajima visokih performansi koji paralelno rade.
DP-510

Accuphase DP-510

DP-510 je naslednik DP-500. Cd mehanizam DP-510 je razvijen sa jednostavnim ali zahtevnim ciljem: ekstraktovati informacije napisane na CD sa stopostotnom uspešnošću. Accuphase je stvorio ekstremno krut i veoma precizan transportni mehanizam koji postiže nove nivoe performansi. Sekcija procesora koristi šest strogo izabranih delta-sigma uređaja visokih performansi koji paralelno rade, formirajući još prefinjeniji MDS++D/A sistem konverzije.
DP-550

Accuphase DP-550

DP 550 ima jedinstven mehanizam razvijen u okviru firme Accuphase zahvaljujući naprednoj tehnologiji koja je korišćena kod njihovih najboljih modela.To je integrisan SA-CD/CD plejer visokih performansi koji predstavlja plodove intezivnog istraživanja i mnogih dugih časova slušanja. Vrsta digitalnog procesora koja je korišćena kod DP-550 odlikuje se inovativnim metodom koji se zove MDS+ (Multiple Delta Sigma+) D/A konvertori koji se nalaze u DP-550 pripadaju najnovijem tipu Hyperstream™ (ES9008 iz ESS tehnologije).
DP-600

Accuphase DP-600

Referentni kombo zasebnog tipa DP-800/DC-801 i integrisani DP-700 svojim izuzetnim mehanizmom razvijenim u Accuphaseu pobrali su najbolje nagrade i kritike širom sveta. Novi DP-600 je na poziciji uz DP-700,  preuzimajući njegovo sofisticirano umeće ali i sopstveni high-end integrisani SA-CD plejer. Sprovedeni su intezivni testovi preslušavanja da bi se obezbedio optimalan kvalitet reprodukcije. Visoko ocenjen SA-CD drajverski mehanizam u DP-600 je ultimativni uređaj za stoprocentno ekstraktovanje informacija sa SA-CD diskova.
DP-700

Accuphase DP-700

Kada je Accuphase predstavio ultimativan plejer razdvojenog SA-CD/CD tipa, modele DP-800 i DC-801, nova epoha u istoriji audija je započela. Dobijajući svetske pohvale u pogledu tehnološke posebnosti i zvučnog kvaliteta, par transporta i procesora je postala nova refernca za SA-CD reprodukciju. Novi DP-700 je plejer integrisanog SA-CD tipa koji sadrži najmoderniju tehnologiju. U transportnoj sekciji, posebni DSP čip kontroliše digitalnu obradu obezbeđujući tačno očitavanje signala snimljenog na SA-CD.
DP-900

Accuphase DP-900

SA-CD uređaj u DP-900 je razvijen u Accuphaseu da bi se obezbedile najbolje performanse. Njegov veoma masivan dizajn kombinuje superiornu krutost sa izuzetnom preciznošću. U poređenju sa CD jedinicom, SA-CD ima veću brzinu obrtaja a poziciona pikap preciznost kao i potiskivanje vibracija  moraju biti višeg ranga, da bi omogućili potpuni pristup enormnoj količini informacija uskladištenih na disku.  
dc-37_front1

Accuphase DC-37

DC-37  je veoma funkcionalan i uslužan. Spoljašnji digitalni izvori se mogu konektovati na šest digitalnih ulaza: HS-LINK, COAXIAL 1, COAXIAL 2, OPTICAL 1, OPTICAL 2, i USB. DC-37 je sigurno najmoderniji digitalni procesor koji je jako povezan sa budućnošću, sa sve zastupljenijom kompjuterskom i hi-res muzikom. Jedino ozbiljno selektovane komponente kola, materijali i drugi delovi najvišeg kvaliteta korišćeni su, da bi se postiglo ogromno bogatstvo informacija koje se pretvaraju u spektakularno muzičko iskustvo.
DF-55

Accuphase DF-55

Multi-pojačanje je sam vrh audio sveta. Termin se odnosi na podelu muzičkog spektra na nekoliko različitih koturova, koji se napajaju dodeljenim pojačalom snage i direktno su povezani sa zvučničkom jedinicom. Ovakav sistem je neizbežno kompleksniji, ali kada je pravilno konfigurisan i podešen, može postići reprodukciju zvuka takvih razmera koja nije moguća na bilo koji drugi način. Konfigurisanje multi-pojačanog sistema pruža najlepše audio zadovoljstvo.  
DG-58-front

Accuphase DG-58

Accuphase je 1997. predstavio uređaj koji je promenio koncept grafičkog ekvilajzera i bio glavna vest u audio svetu. DG-58 je digitalni ekvilajzer četvrte generacije koji oslikava najmoderniju tehnologiju napredne obrade signala koju je razvio Accuphase. Većinom operacija se upravlja preko velikog, HD wide-format color LCD panela. Pravo je zadovoljsto kada pomoću ponuđene olovke i ekrana postižete željeni ishod. DG-58 uzdiže ideju inteligentne ekvalizacije na novi nivo, ostajući jednostavan i intuitivan za upotrebu, uz pomoć  jasnog i preglednog grafičkog interfejsa.